Jump to content
MAINOS

AV-impulssipumppu / "Pumppusukat"


Lähihoitaja_

Recommended Posts

Kertokaas kenellä on hoitotyössä osastolla käytössä tälläiset (AV-impulssipumppu / "Pumppusukat") , että mitä näissä on hyvää tai huonoa ja... oletteko olleet tyytyväisiä näiden tuloksiin hoitotyössä?

Erityisesti kiinnostaa AVH potilaiden hoitotyössä (stroke / neurologian osastot) ja käyttökohteena syvien laskimotukosten ehkäisy.

Jos aihetta haluaa hieman laajentaa... niin mielipiteitä tukisukkien käytöstä syvien laskimotukosten ehkäisyssä. Meinaan nyt näyttää tutkimusten tuloksista sellaiseslta, että tukisukista (polven tai reiden mittaiset) ei juurikaan hyötyä syvien laskimotukosten ehkäisyssä ainakaan AVH potilailla.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS
30.7.2016 klo 12.51, Vieras: Mats kirjoitti:

Osasto: teho. Hyvää: helppo käyttää, sopii melkein joka tassuun. Huonoa: kalliit, ei saa kaikille potilaille käyttöön.

Käytättekö tosiaan pumppusukkia kertakäyttöisinä, eli potilaskohtaisina vai voiko niitä kunnolla desinfektoida millään lailla? Meinaan katoin että maksaa 2000eur per paketti, johon kuuluu jotain 5 mansettia + 1 laite.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Tavallisessa käytössä sukat ovat käsittääkseni monikäyttöiset. Materiaali on kyllä sellainen että ulosteseen dipattaessa ei niitä puhtaaksi millään saa. En ole tutkimuksiin itse tutustunut, mutta edustajan mukaan pumppusukkien kanssa ei tarvitse käyttää tukisukkia, mikä helpottaa kyllä hoitajan työtä. Ilman tukisukkia tosin kliinisesti turvotuksia on enemmän ylinesteytetyillä potilailla.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...