Jump to content
Sign in to follow this  
Curo

Lääkkeenmääräämiskoulutus

Recommended Posts

Curo

Haluaisin kuulla kokemuksianne hoitajien lääkkeenmääräämiskoulutuksesta. Oletteko kenties käyneet koulutuksen tai onko työyhteisössänne joku joka on käynyt? Miten sisäänpääsy opintoihin onnistui (miten järjettömän vaikeat pääsykokeet ovat) ja miten opinnot sujuivat? Nousiko palkka opintojen jälkeen ja paljonko? Onko koulutuksesta ollut käytännön hyötyä myös hoitajalle itselleen (jos palkkaa ei lasketa) ja miten tämä näkyy? Kovasti työnantaja tähän kannustaisi, mutta itse en ole (vielä) vakuuttunut. Voi olla, etten pääsisi edes opiskelemaan, sen verran heprealta tuo farmakologia ja toksikologia jo kättelyssä näyttivät. Ja jos tästä aiheesta on lähiaikoina keskusteltu aiemmin, toivon, että joku linkkaisi keskustelun tähän ja pahoittelen uudelleenavausta. Itse en löytänyt vastaavaa keskustelua.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Emmilii

Kävin itse koulutuksen ja koin sen todella  hyvänä. Työhön tulee  enemmän sisältöä  kliinisten  opintojen  ja tutkimisen myötä, uskallusta  ja varmuutta  päätöksentekoon.  Helpolla  ei tule  pääsemään  koska koulua  käydään kuitenkin  työn ohessa  ja kotona  opiskeltavaa  on paljon.  Pääsykoe on kinkkinen mutta itse kävin ns  preppauskurssin  ennen tenttiä ( koulu  järjesti ) ja se auttoi  keskittymään  olennaiseen. Farmakologia on vaikeaa  mutta  ei mahdotonta ☺

Haastavinta  oli opintojen  loppuvaiheessa  kun oli paljon tenttejä joihin piti lukea  ja siinä sivussa  käydä töissä  ja hoitaa  lapsia. . Itse otin viikon lukuloman  ennen farmakologian lppputenttiä ja se oli hyvä ratkaisu. Opintojen  lopussa  tehtiin käytännön työssä potilas caseja  joista  sitten  piti kirjoittaa  kirjallinen  raportti.  Työtä ja tekemistä  on paljon mutta myös jälkikäteen  olen sitä mieltä  että  kannattaa  jos yhtään kiinnostaa. 

Oma työnantaja  on ollut kannustava  ja saatiin hyvä korotus palkkaan  (500 euroa /kk) ja olen saanut työssäni hyvin opittua  käyttöön..

Suosittelen mutta kannattaa  neuvotella  jo valmiiksi  työnkuva  ja se rahallinen  kompensaatio. ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Hoitajat.net

    Osallistu keskusteluun

×
×
  • Create New...