Jump to content
MAINOS

Nuori, vastavalmistunut hoitotyöntekijä -kerro kokemuksesi kollegiaalisuudesta osallistumalla haastatteluun!


Elny

Recommended Posts

Vastavalmistunut, nuori hoitotyöntekijä (sairaanhoitaja, kätilö, terveydenhoitaja, ensihoitaja)!

 

Minkälaisia kokemuksia Sinulla on kollegiaalisuudesta? Mitä kollegiaalisuus Sinulle merkitsee? Mitä odotuksia tai toiveita Sinulla on kollegoiltasi?

Haluaisin kuulla Sinun näkemyksiäsi ja kokemuksiasi aiheesta. Olisitko kiinnostunut osallistumaan haastatteluun? Tutkimuksessa olen kiinnostunut siitä, minkälaisia kokemuksia Sinulla on kollegiaalisuudesta, mitä kollegiaalisuus merkitsee Sinulle ja mihin tekijöihin koettu kollegiaalisuus on yhteydessä.

Pyydän kohteliaimmin Sinua osallistumaan tähän tutkimukseen suostumalla haastatteluun. Kertomalla kokemuksistasi tulee nuorten vastavalmistuneiden hoitotyöntekijöiden ääni kuuluviin!

Opiskelen Turun yliopistossa hoitotieteen laitoksella terveystieteen maisteriksi. Pro gradu -tutkielmani aiheena on vastavalmistuneiden, nuorten (alle 30-vuotiaiden) hoitotyöntekijöiden (sairaanhoitajien, kätilöiden, terveydenhoitajien ja ensihoitajien) kokemukset kollegiaalisuudesta. Pro-gradu -tutkielmassa haastattelen nuoria, vastavalmistuneita hoitotyöntekijöitä, joilla on enintään yksi vuosi valmistumisesta ja joilla on vähintään yhden kuukauden työkokemus hoitotyöstä valmistumisen jälkeen. Haastattelu kestää 30-45 minuuttia. Haastattelut voidaan toteuttaa kasvotusten, puhelimitse tai esim. Skypen välityksellä. Sovitaan yhdessä haastattelutapa ja -aika, joka sopii sinulle parhaiten. Haastattelut ovat luottamuksellisia ja haastateltavien tiedot eivät tule muiden tietoon. Haastatteluista saatua aineistoa käytetään vain tutkimustarkoituksiin. Aineiston pohjalta julkaistaan pro gradu-tutkielma ja kirjoitetaan englanninkielinen tieteellinen artikkeli.

Haastattelut toteutetaan touko-syyskuun aikana vuonna 2015.

Mikäli haluat kertoa kokemuksistasi ja haluat osallistua haastatteluun, otathan minuun yhteyttä joko sähköpostitse: elina.t.nyman@utu.fi  tai puhelimitse: 041-3648776   

Pro gradu-tutkielman ohjaajanani toimii Turun yliopiston hoitotieteen laitoksella Professori Helena Leino-Kilpi helena-leino-kilpi@utu.fi (puh. 050-3424384)

 

Ystävällisin terveisin

Elina Nyman

kätilö, TtM-opiskelija

Turun yliopisto, Hoitotieteen laitos

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
MAINOS

Entäs bioanalyytiköiden, röntgenhoitajien ja muiden pienempien ammattiedustajien kokemukset.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Toki olisi mielenkiintoista kuulla myös näiden muiden ammattiryhmien kokemuksia, mutta rajaus tehtiin tällä kertaa näin.Haastatteluja teen vielä syyskuun ajan, joten jos olet innokas osallistumaan niin otathan yhteyttä (elina.t.nyman@utu.fi) :)

Link to comment
Share on other sites

Valmistun nyt syksyllä (oppari lähetetty, opinnot suoritettu - papereita vain odotellessa!) ja olen ollut reilun kuukauden töissä. Kelpaisinko haastateltavaksi, vai pitäisikö olla viralliset paperit saatuna? :)

Link to comment
Share on other sites

Hei Laura :) Kelpaat ilman muuta haastateltavaksi! Otathan minuun vielä yhteyttä sähköpostilla, niin voitaisiin sopia haastattelusta :)

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...