Jump to content
MAINOS

Ei jaksanut hoitotyötä - vaihtoi tähän ammattiin


Reportteri

Recommended Posts

Psykiatrian puolella hoitajana ennen työskennellyt Tiina Määttälä on nykyisin onnellinen. Hän viihtyy työssään, koska työpaikan henki on hyvä ja kommunikaatio toimii. Työ ei stressaakkaan enää kuten ennen. Rahan takia hän ei hommia vaihtanut, koska tili on nykyään hieman pienempi.

Määttälä kokee, että nykyinen työpaikka kaupan kassana yksi parhaista, joissa hän on ollut. 

 

– Henkinen rasitus on hoitoalalla aivan eri luokkaa kuin tässä. Totesin, että se ei ole minun työtäni ja lähdin kokeilemaan kaupan alaa, summaa Määttälä.

 

Lue hoitotyöstä kevyempiin hommiin vaihtaneen Tiinan koko tarina: http://yle.fi/uutiset/hoitotyosta_kaupan_kassalle__tama_tuntuu_omalta_alalta/7965486

Link to comment
Share on other sites

MAINOS
Guest Johanna Salmi

Onko tällä alalla olemassa työpaikkaa, jossa olisi hyvä henki, oikeudenmukaisuuteen perustuva henkilöstöpolitiikka, hyvä johto ja reilut työkaverit? Kun nuorena alalle hakeuduin, en todellakaan tiennyt, mitä kaikkea "auttamisala" pitää sisällään. Hoidan ihmiset sydämellä, mutta silti teen tätä työtä vain ja ainoastaan elääkseni. Tuntuu, että olettamus on tämän olevan elämäntapa-valinta. 20 vuotta alalla ja yhä parempia aikoja odotellen..

Link to comment
Share on other sites

"Ei jaksanut hoitotyötä"

 

Ja minä en jaksa kohta enää näitä otsikoita... Niitä kun tungetaan tänne joka viikko. Rajansa kullakin.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...