Jump to content

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Vieras: seiska

liittoerä

Recommended Posts

Vieras: seiska

Olemme täysin väsyneet TEHYYN, olemme maksaneet jäsenmaksuja jo useita vuosia. Neuvottelusopimus jonka TEHY nyt hyväksyi on pettymys. 11 helmikuuta 2002 Tehyn puheenjohtaja Laitinen-Pesola ilmoitti näkyvällä paikalla suurella volyymilla TEHYN tähtäävän kohti paperiliiton ansiotasoa. "En vieläkään suostu ymmärtämään, miksi koneen hoitajalle maksetaan parempaa palkkaa kuin ihmisten hoitajalle," hän mm. sanoi tuossa Hesarin artikkelissa. Tässä nyt ollaan, emme usko TEHYn pääsevän tavoitteisiinsa, sisällöllisesti TEHY lehden sivutkin ovat täynnä ympäripyöreitä lauseita, hyvin selkärangatonta touhua. Kunnallisen sopimuksen hyväksymisen jälkeen yksi TEHYn johtohahmoista nieli pettymystään (?) toteamalla, että "nyt TEHY pyrkii henkiseen työtaisteluun" Tarkoittikohan tuo ko hoitoalan johtaja henkisesti jälkeenjäännyttä työtaistelua? Siinä TEHY tulee onnistumaan, kuten kuluneet vuodet ovat sen osoittaneet.

Joku oli murjaissut, ettei TEHYn puheenjohtaja uskaltanut ammattiliittojohtajana esittää kunnon vaatimuksia, koska hän puheenjohtajana on myöskin yhden vaikutusvaltaisen puolueen valtuuston johdossa. Valtiovarainministeri olisi laittanut Laitinen-Pesolalle jauhot kurkkuun, jos tämä olisi pyytänyt hoitajille asiallisen korotuksen.Laitinen -Pesola on nyt hiljaa ja hymyilee TEHY lehden sivulla.

Tietääkö kukaan 1.3 voimaanastuvien palkankorotusten yleiskorotuksen lisäksi maksettavasta 0,8 % liittoerästä ja 0,5 % tasa-arvoerästä? Jos ei ole TEHYläinen, onko hän oikeutettu vain yleiskorotukseen???

Ilta-Sanomien 28.12 nrossa kerrottiin useiden kymmenien hoitajien eronneen TEHYstä pettyneinä tehtyyn sopimukseen. (Jäsenmaksua kertyy vuoden aikana hoitajalta TEHYlle n.200-300 euroa)

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
OldOne

Ilta-Sanomien 28.12 nrossa kerrottiin useiden kymmenien hoitajien eronneen TEHYstä pettyneinä tehtyyn sopimukseen.

Siis tuossa viikonvaihteen numerossako? Oliko siinä haastateltu TEHY:n porukkaa? Täytyy kaivaa jostain tuo lehti....

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×
×
  • Luo uusi...