Jump to content
MAINOS

Perustason tentin suorittaminen


poks

Recommended Posts

Joo elikkäs opiskelen lähihoitajaksi ja erikoistun ensihoitoon, nyt keväällä 2014 pitäisi valmistua koulusta. Ambulanssi harjoittelu on jo takana ja maaliskuun lopussa myös poliklinen, mutta paperit koulusta valmistumisesta saan vasta toukokuun lopussa. Missä vaiheessa saan käydä suorittamassa perustasontentin? Saako sen suorittaa jo heti kun työssäoppimiset on takana vai pitääkö olla koulustakin jo saatu viralliset valmistumis paperit? Kova hinku jo ois päästä kesällä työskentelemään ambulanssiin niin sen takia kyselen...

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Asiaa kannattaa kysyä suoraan omalta koululta, koska näissä on jonkin verran vaihtelevuutta eri kouluissa.

Link to comment
Share on other sites

Siis ei meidän koulu vaadi edes suorittamaan sitä.. Mutta jos olen oikeen ymmärtänyt niin perustason luvathan pitää vähintään olla mieli haluta töihin ambulanssiin? Niin sitä vain kun opinnot loppuu jo pari kuukautta ennenkuin saan koulusta valmistumistodistuksen, niin olisiko mahdollista jo heti opintojen loputtua suorittaa se perustasontentti että pystyy hakemaan töitä ambulanssista? Paloasemalta jolla olin topissa niin luvattiin, että voin tulla sinne suorittaa sen tentin kuhan vaan soitan, mutta ei tullut puheeksi millon edes saan virallisesti edes yrittää suorittaa sitä :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä onnistui tuon tentin tekeminen sairaanhoitajana opiskellessa jo opintojen loppuvaiheessa, eli ei vielä ollut valmistuneen paperit saatuna ja viimeiset työharjoittelut vielä menossa. Jos teillä ei koulu nuita tenttejä järjestä niin sinuna ottaisin yhteyttä sinne paloasemalle ja kysyisin sieltä asiasta tarkempaa tietoa, eli milloin sinun on mahdollista suorittaa tentti.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meille koululla sanottiin, että tenttiin pääsee, kun valmistuminen on varmaa eli kaikki opinnot ja tehtävät hyväksytysti suoritettuina, vaikkei niitä papereita vielä kädessä olekkaan. Mutta kannattaa ottaa omaan kouluun tai sinne paloasemalle yhteyttä, sieltä saa sen varmimman tiedon :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Mites tietääkö kukaan pystyyko sh-opiskelia suorittamaan perustason tentin. Itsellä koulua takana 2 vuotta. Ja onko mitään valtakunnallista paikkaa suorittaa tenttiä?

Link to comment
Share on other sites

Testauskäytännöt on sairaanhoitopiirikohtaisia, (potentiaalinen) työnantaja tai oman alueen ensihoitokeskus neuvoo lisää. Monet alueet vaativat minimissään 120-140op jotta voi toimia perustasolla.

Testaus tyypillisesti maksaa ja tämän laskun luonteva maksaja on työnantaja.

Link to comment
Share on other sites

Lähihoitajat porissa käy koulun laskuun tekemässä ekan tenttinsä. Kannattaa myös siis kysyä omalta oppilaitokselta onko siellä mahdollisuus tämmöiseen. (Shp:n valvoja siellä silti oli ja jossain sairaalan kellarissa tentti tehtiin)

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...