Jump to content
MAINOS

SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola tyytyväinen Tehyn tuesta


Reportteri

Recommended Posts

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola on erittäin tyytyväinen, kun myös Tehyn valtuusto on  tyrmännyt hoiva-avustajakoulutuksen. SuPer on  jo koulutuksen suunnitteluvaiheesta lähtien vastustanut  hoiva-avustajakoulutusta, koska se ei anna riittävää osaamista vanhusten ja vammaisten hoitamiseen.

 

Hoiva-avustajakoulutus on työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) kehittämä koulutus pitkäaikaistyöttömille, jonka tavoitteena on työllisyyden parantaminen. Nyt se valitettavasti tapahtuu potilasturvallisuuden ja työturvallisuuden kustannuksella. SuPerin mukaan hoiva-avustajat eivät ole ratkaisu työvoimapulaan, sillä heille ei ole todellista kysyntää ja tarvetta työmarkkinoilla. Puheenjohtaja Silja Paavolan mukaan työvoimatarpeen täyttämistä on haettava laadukkaan lähihoitajakoulutuksen lisäämisellä, ei hoiva-avustajakoulutuksella.

 

http://www.superliitto.fi/fi/?newspage=943

Link to comment
Share on other sites

Lh-opinnot kestää 2 vuotta ammattikoulun/lukion jälkeen, eikö se oo sen verran lyhkänen koulu että sen vois ne pitkäaikaistyöttömätkin käydä jotka oikeasti haluaa ylipäätään töihin.

 

Motivoitumaton työkkärin pakottama juoppo hoiva-avustajana = no-go.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...