Jump to content
MAINOS

Huumekokeilut yleistyneet Suomessa


Reportteri

Recommended Posts

Suomalaisten huumausaineiden käyttöä on kartoitettu säännöllisesti 90-luvun alusta lähtien. Tutkimusten mukaan kannabiksen käyttö on lisääntynyt ja siitä on tullut suosittua erityisesti nuorten miesten keskuudessa. Pitkällä aikavälillä myös monien muiden aineiden käyttö on lisääntynyt ja käyttöön on tullut uusia aineita. Amfetaminia ja kokaiinia joskus elämässään käyttäneitä on 2–3 prosenttia väestöstä ja uusista huumeista suosituimman eli ekstaasin käyttö on noussut samalle tasolle.  
 
Väestöstä 17 prosenttia on ainakin kerran elämässään kokeillut jotakin laitonta huumetta. Vuoden aikana käyttäneitä oli 5 prosenttia ja kuukauden aikana käyttäneitä 1 prosentti väestöstä. Suurin osa huumeiden käytöstä on yhteen tai muutamaan käyttökertaan rajoittuvaa kokeilua.
 
Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Kokeilujen lisääntyminen johtuu varmasti osaltaan siitä että huumeita on melko helppo saada. Atk-taitoiselle se ei tuota ongelmia. KVG. Ei taida olla soveliasta sanoa tässä, onko omakohtaisia kokemuksia huumeista, mutta sanotaanko nyt vaikka näin että rahansa voi amatööri kuluttaa paremminkin.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...