Jump to content
MAINOS

IS kokoaa kokemuksia hoitajien arjesta


Hoitajat.net

Recommended Posts

Flunssakausi on vasta alullaan, mutta potilasruuhka sairaaloissa ja päivystyspoleilla on ikävää arkea. Suurimman kuormituksen alla ovat hoitajat, joita ei ole läheskään tarpeeksi edes normaaliolosuhteissa, saati erikoistilanteissa.

Minkälaisiin tilanteisiin olet joutunut hoitajana kiireen takia? Onko sinulle tai työtoverillesi sattunut läheltä piti -episodeja tai peräti potilasvahinkoja, kun töitä ei ole yksinkertaisesti ehtinyt hoitaa kunnolla? Odotetaanko hoitajien tekevän sellaisiakin töitä, jotka eivät heille missään nimessä kuuluisi? Joudutko työssäsi paikkailemaan kollegoiden tai jopa lääkäreiden virheitä? Oletko tavannut poikkeuksellisen vaativia tai töykeitä potilaita?

Oletko harkinnut alanvaihtoa tai tehnyt sen? Entä mitkä asiat saavat sinut kaikesta huolimatta jaksamaan työssäsi?

Lähetä tarinasi sähköpostitse osoitteeseen sunnuntai@iltasanomat.fi.

Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti, eikä julkaistavista tarinoista voi tunnistaa sairaalaa tai yksittäisiä hoitajia.

http://www.iltasanom...8503483364.html

Link to comment
Share on other sites

Kirjoitin aiheesta pitkän sähköpostin enkä edes käsitellyt kaikkia asioita, joita olisi tehnyt mieli. Hyvä, että ottavat asian esille! Ei se mihinkään konkreettiseen johda, mutta jospa sillä edes vähän arvostusta saisi...

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...