Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Hoitajat.net

IS kokoaa kokemuksia hoitajien arjesta

Recommended Posts

Hoitajat.net

Flunssakausi on vasta alullaan, mutta potilasruuhka sairaaloissa ja päivystyspoleilla on ikävää arkea. Suurimman kuormituksen alla ovat hoitajat, joita ei ole läheskään tarpeeksi edes normaaliolosuhteissa, saati erikoistilanteissa.

Minkälaisiin tilanteisiin olet joutunut hoitajana kiireen takia? Onko sinulle tai työtoverillesi sattunut läheltä piti -episodeja tai peräti potilasvahinkoja, kun töitä ei ole yksinkertaisesti ehtinyt hoitaa kunnolla? Odotetaanko hoitajien tekevän sellaisiakin töitä, jotka eivät heille missään nimessä kuuluisi? Joudutko työssäsi paikkailemaan kollegoiden tai jopa lääkäreiden virheitä? Oletko tavannut poikkeuksellisen vaativia tai töykeitä potilaita?

Oletko harkinnut alanvaihtoa tai tehnyt sen? Entä mitkä asiat saavat sinut kaikesta huolimatta jaksamaan työssäsi?

Lähetä tarinasi sähköpostitse osoitteeseen sunnuntai@iltasanomat.fi.

Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti, eikä julkaistavista tarinoista voi tunnistaa sairaalaa tai yksittäisiä hoitajia.

http://www.iltasanom...8503483364.html

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
nosis

Kirjoitin aiheesta pitkän sähköpostin enkä edes käsitellyt kaikkia asioita, joita olisi tehnyt mieli. Hyvä, että ottavat asian esille! Ei se mihinkään konkreettiseen johda, mutta jospa sillä edes vähän arvostusta saisi...

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×