Jump to content
MAINOS

Nuoret naiset aktiivisia papa-seulonnoissa


Reportteri

Recommended Posts

MAINOS

Oma kokemus taas täysin vastakkainen. Itseä ei kiinnosta moiset joukkohysteriaseulonnat ja omat kaverit kyllä samoin skipanneet moiset. Jutussa tosin taidetaan puhua yleisesti papa-kokeista...

Veripalvelu kaipaa kipeästi hengenpelastajia!

Link to comment
Share on other sites

Joukkohysteriaseulonnat? :shock:

Ite kävin tuossa haaroja levittämässä joukkoseulonnan puitteissa ja tuli puheeksi oma ammatti siinä. Ko hoitaja sanoi, että varsinkin terveydenhuoltoalalla työskentelevät nuoret ovat olleet aktiivisia osallistujia hänen kokemuksensa mukaan. Tiedä sitten kuinka yleistättävissä tuo on.

on muutes hämärästi käytetty tuota seulonta sanaa, tai siis vissin ihan oikein käytetty, mutta yleensä puhutaan joukkoseulonnoista ja papakokeista.. Uutinen tosiaan taitaa olla yleisesti papakokeista eikä joukkoseulonnoista.

Link to comment
Share on other sites

Nykyään nuoret naiset käyvät papakokeissa ihan hyvin. Varmaan osansa on sillä, että ehkäisyasioissa aina puhutaan aina papakokeesta. Enemmän oikeastaan tulee vastaan niitä kuusikymppisiä, joilta ei ole ikinä otettu papaa. Silloin on monesti sitten liian myöhäistä, kun kasvua löytyy pitkin vatsaonteloa.

"If you ain't part of a solution, you are solid or gas."

Link to comment
Share on other sites

Minusta tuo 5v välein toteutuva joukkoseulonta on todella hyvä. Ei tulisi mieleenkään jättää sitä väliin.

On eri asia, joa alapöllöänsä joutuu näyttämään vähän väliä muutoin, esim. jonkun sairauden takia, mutta meikäläinenkin on sitä ryhmää, että synnytyslehtisten lisäksi ei ole mitään naistentautien tautihistoriaa takana.

Näin ollen pidän tuota papassa käyntiä ensiarvoisen tärkeänä.

carpe diem

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...