Jump to content
MAINOS

MTV3 etsii hoitajia haastateltavaksi 45 minuuttia -ohjelmaan


Hoitajat.net

Recommended Posts

Hei,

Haluaisin kuulla hoitajien kokemuksia ulkomailla työskentelystä ja alan vaihtamisesta. Oletko paraikaa töissä muualla kuin Suomessa? Harkitsetko kokonaan hoitoalasta luopumista? Oletko jo vaihtanut alaa?

Teen toimittajana juttua keskiviikon MTV3:n 45 minuuttia -ohjelmaan. Siksi pyytäisin, että ottaisit yhteyttä mahdollisimman pian.

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Ystävällisesti

Elisa Tikkanen

toimittaja

MTV3 45 minuuttia

+358(0)50-3956156

Elisa.Tikkanen@mtv3.fi

www.mtv3.fi/45min

www.facebook.com/45minuuttia

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Totta tosiaan, hoitajista kuulostaa olevan pulaa oikeastaan kaikilla hoitotyön osa-alueilla, vaikka mediamylläkän kohteena on nyt vain vanhusten hoito.

Ehkäpä tulevaisuudessa se jonkinlainen sitova henkilöstömitoitus saataisiin aikaan vanhustenhoidon lisäksi koko terveydenhoitoalalle, niin terveyskeskuksiin, ambulansseihin ja työterveyshuoltoon kuin myös erikoissairaanhoidon päivystyksiinkin.

Tarvetta rajoille tuntuu olevan. Ja jos (ja kun) työvoimaa sen jälkeen tarvitaan huomattavasti lisää, kannattaisi muille aloille karkaavien hoitajien lisäksi kiinnittää erityistä huomiota hoitoalan koulutuspaikkojen määrää "hieman" lisätä jo ennen rajojen asettamista, kun kiinnostusta alalle kuitenkin on. (hakijoita välillä parikymmentä kertaa aloituspaikkoihin verrattuna).

Link to comment
Share on other sites

Vähän noot krissy laihtunu :o

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...