Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Lottanen

Villasukkia vanhuksille-keräys

Recommended Posts

Lottanen

Villasukkia vanhuksille-keräyksessä pitkäaikaissairaanhoidossa olevat vanhukset ovat sydäntä lähellä!

Ensimmäinen lahjoituskohde on Turun kaupungin Mäntykoti.

10.12.2011 asti kerätään joululahjasukkia ”unohdetuille” ihmisille, muun muassa niille vanhuksille, joilla ei ole enää omaisia tai muita läheisiä.

Tämä on kutsuhuuto jokaiselle, joka haluaisi jollain tavalla osallistua. Voit kutoa sukkaparin tai useammankin. Voit myös osallistua nakkaamalla lankakerän.

Kaikki mukaan!

Lisätietoa neuleblogista http://silmukoissa.blogspot.co​m tai lottiksen@gmail.com

post-13266-0-42618600-1310384901_thumb.j

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Lottanen

Päivitellään vähän. Sukkia on tullut jo mukavasti keräykseen, ja olen saanut mm. lankakauppa Käsityö-Elisan mukaan keräykseen. Tässä lainaus heidän Facebook-sivuilta

"Villasukkajuttu lämmittää sydäntä ja varpaita

...Voit olla mukana keräyksessä neulomalla yhdet tai vaikka useat sukat, naiselle tai miehelle. Ensimmäinen keräyskohde on Turun kaupungin Mäntykoti. Mahdolliset ylimääräiset parit toimitetaan seuraavaan vastaavaan kohteeseen.

Sinulla on aikaa neuloa sukkia tähän keräykseen aina 10.12.2011 asti, ja voit toimittaa valmiit sukat meille Käsityö-Elisaan. Huomioithan, että sukkien tulisi olla konepestävät. Tähän tarkoitukseen käy hyvin vähän paksumpikin sukkalanka, esim. Gjestalin Janne.

TÄTÄ KERÄYSTÄ VARTEN OSTETUILLE SUKKALANGOILLE MYÖNNÄMME -15% ALENNUKSEN: Saat alennuksen heti ensimmäiseen sukkapariin käytettävistä langoista. Jos haluat tehdä lisää keräyssukkia, saat taas seuraavaan pariin tarvittavista langoista alennuksen tuodessasi valmiin parin meille."

https://www.facebook...113940778629854

http://www.kasityoelisa.fi/

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×