Jump to content

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Vieras: Päihdehoitotyön verkosto

Vuoden päihdesairaanhoitaja 2004 on valittu!

Recommended Posts

Vieras: Päihdehoitotyön verkosto

Suomen sairaanhoitajaliiton päihdehoitotyön verkosto on valinnut Vuoden 2004 päihdesairaanhoitajaksi turkulaisen Jan Holmbergin. Tunnustus myönnettiin Tampereella 14.10.2004 Suomen sairaanhoitajaliiton Päihteet ja hoitotyö -koulutuspäivien yhteydessä.

Päihdehoitotyön verkoston asiantuntijatyöryhmä on virallisessa valinnassaan kiinnittänyt huomiota muun muassa seuraaviin seikkoihin:

·Sairaanhoitaja (AMK) Jan Holmberg on nuori ja työstään innostunut osaaja, joka tekee valtakunnallisesti innovatiivista ja laajaa päihdetyön verkostoyhteistyötä

·Hän tuo esiin psykiatrisen hoitotyön osuutta päihdehoitotyön kokonaisuudessa

·Hän kehittää päihdehoitotyön psykiatrisen ja somaattisen hoitotyön yhteistyötä

·Hän on aktiivinen ja monipuolinen kehittäjä sekä päihdehoitotyön verkoston piiriyhdistyksessä että laajemmassa alueellisessa toiminnassa

Lisäksi Jan Holmberg on sujuvasanaisena, empaattisena ja mukaansa tempaavana päihdehoitotyön luennoitsijana pidetty ja nuoresta iästään huolimatta varsin asiantunteva osaaja. Ammatillisesti valveutuneena hän pyrkii myös itse kouluttautumaan ja pysymään sekä tiedollisesti että taidollisesti kliinisen hoitotyön ajan tasalla. Kliinisessä työssä hän kohtaa akuutti- ja kuntoutuspotilaita, joiden hoitamisessa tarvitaan sekä somaattista, psykiatrista että päihdealan asiantuntemusta.

Ennakkoluulottomalla otteella hän on saanut myönteistä kehitystä aikaan terveysalan ammattilaisten asenteissa ja suhtautumisessa päihdeongelmaisten potilaiden hoitoon. Erityisen kiinnostunut hän on ollut kaksoisdiagnoosipotilaiden hoitamiseen ja tutkimukseen liittyvistä kysymyksistä sekä päihdehoitotyön viestinnän kehittämisestä.

Jan Holmberg työskentelee Turun psykiatrian Päihdeyksikkö A3:n suljetulla päihdevieroitusosastolla. Hän kuuluu Suomen sairaanhoitajaliiton päihdehoitotyön verkoston Varsinais-Suomen piiriin.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
OldOne

Onnea voittajalle ;D

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×
×
  • Luo uusi...