Jump to content
MAINOS

Kohuttu rokotetutkimus paljastui huijaukseksi


Reportteri

Recommended Posts

Wakefieldin tutkimusryhmä kertoi alkuperäisessä tutkimuksessaan todenneensa 12 lapsella autismin, joka kehittyi sen jälkeen kun heille oli annettu kolmoisrokote tuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa vastaan. Toimittaja Deer todisti tämän väitteen vääräksi perehtymällä noiden 12 lapsen sairauskertomuksiin.

http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/108048-kohuttu-rokotetutkija-paljastui-huijariksi

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Ihmetyttää miksi tämä uutinen pyörii vasta nyt Suomessa. Asiahan tutkittiin jo viime tammikuussa virallisesti ja huhtikuussa lähti lääkärinoikeudet Wakefieldiltä. Deer teki ensimmäisen jutun asiasta 2004.

Lisäys:

Tämä löytyi uutisarkistosta http://yle.fi/uutiset/terveys_ja_hyvinvointi/2010/02/lancet_veti_pois_kiistellyn_autismitutkimuksen_1417707.html

Ja tuohon "tutkimukseenhan" mm. Rokotusinfon foliopäät yhä hyvin vetoavat.

"If you ain't part of a solution, you are solid or gas."

Link to comment
Share on other sites

Muisteleen lukeneeni jostain, että viime kesänä olisi USA:ssa maksettu miljoonakorvaukset joillekin vanhemmille,vedoten juuri tuohon MPR:n ja autismin yhteyteen. Mutta hyvä, että asia rupeaa lopultakin selviämään, tuosta asiasta on väännetty ihan liian pitkään.

Kokemus on hyvä opettaja, mutta lähettää sikamaisen isoja laskuja

Link to comment
Share on other sites

Ja tuohon "tutkimukseenhan" mm. Rokotusinfon foliopäät yhä hyvin vetoavat.

Valitettavasti noita foliopäitä löytyy myös työmaalta. Olkoot itse ottamatta työnantajan tarjoamat hepatiitti-, sikainfluenssa-, yms. rokotteet, mutta siinä vaiheessa alkaa kyllä keittää, kun alkaa syyttäminen lapsen "myrkyttämisestä" rokotteilla, että propagointi potilaille esimerkiksi influenssarokotteen tarpeettomuudesta.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...