Jump to content
MAINOS

TEHYN VASTAUS


otto

Recommended Posts

Uusimmassa Tehy-lehdessä Jouko Paukkeri kysyy mm. ns. uusimuotoisten sairaanhoitajien Jatkokoulutusmahdollisuuksista ja "uraputkesta" Uusimuotoisena(välimalli) sairaanhoitajana vastaus olisi kiinnostanut minua. Lienenkö tyhmä kun en Merja Meraston vastauksesta ymmärtänyt mitään.

"kansallisen terveysprojektin tulevaisuuden turvaamisen seurantaryhmä" oli ollu sitä mieltä että jotain pitäs tehdä yms. liirum laarum . Ei perskeles eikö näitä asioita voisi sanoa yhtä selkeästi kuin sairaanhoitajaliitto sen ilmaisi. "Uusimuotoisia ei olisi pitänyt kouluttaa, koska heillä ei ole kykyä tieteelliseen ajatteluun" tämän sairaanhoitajalehdessä julkaistun kirjoituksen jälkeen lähettivät vielä jäsenmaksulapun. Arvatkaa olenko sh-liiton jäsen. Eikä tule kohta tehy-lehtikään jos asioideni ajaminen on koulutuksenkin kannalta tuollaista. Pakko lopettaa syke nousee....

Zen ja moottoripyörän kunnossapito: tutkimusmatka arvojen maailmaan. (valitettavasti Zen ei ymmärrä mitään moottorikelkkojen sielunelämästä)

Link to comment
Share on other sites

Eikä tule kohta tehy-lehtikään jos asioideni ajaminen on koulutuksenkin kannalta tuollaista. Pakko lopettaa syke nousee....

Tervetuloa joukkoon!On muuten turhan tuttu tunne.Jos paiva on mennyt hyvin,niin ei tarvi kuin ajatella Tehya/Sh-liittoa,niin johan paineet nousee ja mahahaava aukeaa.

No comments

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...