Jump to content
MAINOS

Oppositio vastustaa sairaanhoitajalla käynnistä perittävää maksua


Reportteri

Recommended Posts

Oppositio vastustaa terveyskeskusmaksun perimistä sairaanhoitajalla käynnistä. Hallitus on esittänyt, että terveyskeskuksen avosairaanhoidon palvelujen käyttö on maksullista riippumatta siitä, antaako palvelun lääkäri vai muu terveydenhuollon ammattilainen. Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan enemmistö hyväksyy hallituksen esityksen. Käynti sairaanhoitajan vastaanotolla maksaisi todennäköisesti noin 9 euroa eli 60–70 prosenttia lääkärikäynnin maksusta. http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/sairaanhoitajalla-k%C3%A4ynnin-maksullisuus-pohdinnassa/542808

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Mä olen aina ihmetellyt sitä, miksi tk:ssa käynti fysioterapeutilla maksaa 8€, mutta käynti sh:lla on ilmainen 8)

Kokemus on hyvä opettaja, mutta lähettää sikamaisen isoja laskuja

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

...Käynti sairaanhoitajan vastaanotolla maksaisi todennäköisesti noin 9 euroa eli 60–70 prosenttia lääkärikäynnin maksusta.

Periaatteessa kannatan käyntimaksuja, mutta 9 EUR maksujen laskuttamisesta kertyy helposti enemmän kuluja kuin tuottoa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Toi on opposition suosionkalastelu-temppuja. Jonkun se käynti on kuitenkin maksettava ja vaikka se käyntimaksu olisi 9 e, niin silti suurimman osan käynnistä maksetaan veroissa.

Ihmisillä on usein sellainen käsitys, että se, mikä on ilmaista, on jotenkin arvottomampaa muutenkin tai huonoa. Kyllä sairaanhoitajan käyntimaksu voisi olla samansuuruinen kuin fysioterapeutillakin. Ja maksaahan se sairaanhoitajan käynti kotisairaanhoidossakin, joten miksei sitten muutekin avoterveydenhuollossa?

Aina kun minun pitää valita kahdesta pahasta, kokeilen sitä pahaa, johon en ole vielä tutustunut.

                                  - Mae West -

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

9 euroa hoitajan käynnistä kuullostaa hyvältä, mutta tähän suhteutettuna 13 euron lääkärikäyntimaksu on liian pieni. Eli lääkärikäynti pariin kymppiin/kerta ja päivystysmaksu kolmeen kymppiin niin hyvä tulee.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Ihan hyvältä kuulostaa. Vuoden aikana pieneenkin tk:hon kertyy varmasti tuhoton määrä sh-käyntejä, joten noista 9€:n hiluistakin kertyy kyllä hyvä potti vuoden lopussa. Sillä saisi varmasti vaikka pari hoitsua lisää tai jotain uusia vempeleitä vastaanotolle.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...