Jump to content
MAINOS

EMS Magazine


Julma

Recommended Posts

http://www.emsresponder.com/publication/archives.jsp?pubId=1

Oikeallapäin siinä sinisessä palkissa linkki Digital ed. Pääsee lukemaan onlinena tai sitten voi ladata omalle koneelle.

Vastaa yhtäkkiä selattuna jonkin verran tuota suomalaista Systolea. Joskin mainoksia tuossa taitaa olla liki puolet sisällöstä ja Systole on sentään rajannut ne kymmeneen sivuun :o

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

A Clear Mandate

An accident victim refuses spinal immobilization--what's a crew to do?

Tuota artikkelia koitin tavata uusimmasta lehdestä. Todella tarkasti kuvailevaa tekstiä ja jotenki siitä huokuu erilainen meininki.

Siinä 28 vuotias nainen peräänajon koettuaan kieltäytyy laudalle laitosta. Ja siinä on jenkkikolleegoillamme ollut ilmeisesti sitten pahat paikat. He kun tunnetusti teippaavat kaikki lautaan kiinni. Kyytiveikoista käytettiin hyvää nimeä "attack crew".. Oliskohan se synonyymi ensivasteelle (first respond)? En siis tarkoita palokunnan maallikko ensivastetta, vaan sitä ensimmäistä potilaan kohtaavaa resurssia, kuten sana on alunperin tarkoittanut.

"Hurmuri on aina imagonsa vanki, ei en oo, vaikka väitetäänkin en ole pelkkä kanki.." (Herra Ylppö&Ihmiset "Sata vuotta").

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...