Jump to content
MAINOS

Valehoitaja Turussa


Individual Care Provider

Recommended Posts

Voitin vedossa 200€ kollegalta kun veikkasin,että ennen maaliskuuta 2010 alkaa paljastua myös valehoitajia  8)

Sanoisin,että Turun tapaus ei tule olemaan ainoa,sillä taatusti hoitoalalla toimii työssä:

1)Hoitajia jotka esiintyvät täysin valmiina hoitajina väärönnöksien avulla.

2)Hoitajia jotka ovat väärentäneet osan opintosuorituksistaan.

3)Jne...jne...

Toivottavasti NYT jokainen työnantaja - niin valtion,kunnan kuin yksityisen sektorin tarkistaa KAIKKIEN palkkaamiensa määräaikaisten sekä vakituisten hoitajien lailisuuden toimia tehtävissään sekä pätevyydet jne....Ja myös keikkatyötä tarjoavat firmat tekisivät aivan saman!

Tuo täydellinen tarkistaminen on nyt ainoa vaihtoehto - tosin se vie aikaa ja voimavaroja mutta ei meillä ole varaa leikkiä hoitotyön kanssa millään tavalla.Luulempa että totuus tulee olemaan karuakin ihmeellisempi!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Onhan noita ollut muuallakin. Eli hyvä veto oli, varma voitto 8)

Niimpä niin mutta tarkoitinkin että voitin vedon siitä,että valehoitajia alkaa putkahdella julkisuuteen median kautta.Varmaan jokunen hoitaja nyt tutusee ja miettii millä mielellä töihin menee ja odottaako siellä kenties esimies pikku palaverin kanssa :-) No toivotaan,että jokainen valehoitaja tai opintosuorituksensa valehdellut tms. jää kiinni ja syntyy uusi käytäntö valvoa asioita niin ettei yksikään valehoitaja voi tulevaisuudessa toimia eikä kukaan papereitaan väärentänyt myöskään.

Link to comment
Share on other sites

Just naureskelin jonkin aika sitten, että kohta varmaan löytyy valehoitaja Turusta. Mulla on näkymä ennustajan lahjoja...  >:D

I'm selfish, impatient and little insecure. I make mistakes, i'm out of control and at times hard to handle, but if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...