Jump to content
MAINOS

varahenkilöstö ?


aurinkoinen11

Recommended Posts

MAINOS

Varahenkilölle tehdään normaalisti listat samalla tavalla kuin muillekin henkilöille ja yleensä on nimetty 'kotiosasto', mutta paikkoo siis puutteita myös muilla osastoilla tarpeen mukaan, osastot voivat varata varahenkilöä tarpeidensa mukaan. Jos ei tarvetta muualle ole, on kotiosastollaan ylimääräisenä vahvuudessa.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Juuri näin. Palkataan yleensä sen vuoksi, että sijaisia on tarvinnut soitella osastoille jatkuvasti ja saanti on epävarmaa. Varahenkilöstöllä on jo työvuorot, joten ei tarvitse kuin ilmoittaa mille osastolle hän saapuu töihin. Mutta täydet tunnit siis on joka listassa, oli varauksia muille osastoille tai ei. Myös kesälomat ja muut pyörii normaalisti, eli olet vakituinen työntekijä.

Varahenkilöstöön kuuluvia olen tavannut SatSHP:n psykan puolella ja ainakin siellä ilmoittivat että on kiva homma, ei tule liian tutuksi rutiinit jne. Huonoksi puoleksi mainitsivat sen ettei kunnon hoitosuhdetta saa aikaan, kun on siellä sun täällä töissä ja psykiatriassa ilmeisesti tuo olisi tärkeää.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Varahenkilöt pystyvät vaikuttamaan omiin vuoroihinsa jnv paremmin? Onko mutua?

Lisäksi saattavat tehdä vain aamua tai aamu-iltaa, ei öitä.

Muutoin osallistuu täysipäisesti hommiin, jos noin voi sanoa. Alkuun vie aikaa muistaa kunkin osaston esim. vaippavaraston sijainti, osaston viikkorytmi ja mitä niitä on. Mutta siitä se kuitenkin sitten lähtee, kun muistiin kertyy tietoa käytännön asioista. Ja kysymällä selviää.

Vaatii tekijältään joka aamu/vuoro sitä, että orientoituu aikaan ja paikkaan. Potilaiden HoSu:t tulee lukea eri meiningillä, kun taas vakkarit pomppivat Martta 98v(nimi tekaistu) HoSu:n yli, koska Martta 98v on tuttu jo 4,5 kuukauden ajalta heille. Martan metkut tunnetaan omalla osastolla jo.

Talo tulee tutuksi, duunarit ja pomot tulevat tutuksi. Ei kahta samanlaista päivää, vaikka ei olisikaan pillikuumeinen päivystyshemmo.

Toisaalta ei tarvitse ottaa kantaa välttämättä joka käsipyyhetelineen paikkaan, eikä siihen, kuka keittää kahvin ja monelta tai laukkaako joku röökillä.

Hoitaa asiallisesti oman ruutunsa ja sanoo nähdään taas, kun ovesta ulos kotio päin lähtee....

*muoks: Juluman kanssa samaan aikaan*

carpe diem

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 4 kuukautta myöhemmin...

Ei ole mulla vakkarityö vaikka varahenkilöstössä olen (erikoissair.hoito), määräaikainen, sopimus ensi keväälle asti :(

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...