Jump to content
 •  

  Valvira keskeytti Attendon hoivakodin toiminnan Utajärvellä


  Hoitajat.net
  Kuvituskuva: iStock

  Valvira on tehnyt keskeyttämispäätöksen Attendo Kirkkopuiston hoivakodin toiminnasta 28.2, kertoo yhtiö tiedotteessaan.

  Kaikkien 24 asukkaan arki Kirkkopuistossa jatkuu häiriöttä. Attendo vuokraa koko henkilöstön Oulunkaaren kuntayhtymän käyttöön ja jää tuottamaan ateria- ja tukipalveluja toistaiseksi. Oulunkaari vastaa toiminnan johtamisesta toistaiseksi.

  Attendo on saanut Valviran valvontapäätöksen ja tekee nyt huolellisen sisäisen selvityksen, minkä jälkeen antaa vastineen Valviralle.

  Attendo kertoo tekevänsä tiivistä yhteistyötä viranomaistahojen kanssa asioiden kuntoon saattamiseksi tavoitteenaan palauttaa toiminta Attendolle kevään kuluessa.   Keskustelu

  Recommended Comments

  Vieras: Yksi hoitajista..

  Lähetetty

  Poimin tällaisen kommentin keskustelusta IS:n sivulta. Ei tunnu hyvältä, ja täytyy sanoa, että vaihtaisin alaa, ellen olisi muutaman vuoden päästä jäämässä eläkkeelle.  Koen, että paikassa, jossa työskentelen, vanhuksia hoidetaan hyvin. Välillä tietysti on kiirettä ja haastavia tilanteita, mutta niinhän hoitotyössä aina. Kaikkea ei vaan voi ennakoida, mutta parhaamme tehdään.  Ulkopuolisten vihamielinen suhtautuminen ei kylläkään tilannetta paranna millään lailla, vaan tuo vain lisäkuormistusta. 

  "Onkos näissä myöskään hoitajat ihan täysillä matkassa? Moni ihminen ei tekisi töitään miten sattuu, oikea ihminen tekisi aina valituksen, jos jotain ihmistä millään tavalla kohdellaan huonosti, jotenkin fiilis, että nämä hoitajat ovat lähes kaikki syyllistyneet heitteellejättöön. Hoiva/hoito-ala on kokenut nyt suuren alamäen, todella suuren ja hoitajiin ja alalla mukana oleviin on mennyt luotto kokonaan, kansa jopa vihaa teitä hoitajat ja mukana olevat"!

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille
  Päivänpaiste

  Lähetetty

  Samaa mieltä sinun kanssa. Turhaa moskaa saamme niskaan ja suurin osa paikoista toimii hyvin. Joka alalla on niitä paikkoja, joilla on huono maine. Tämä kohu kestää aikansa ja sen jälkeen tulee joku toinen aaltokohu. Valikoiva kuulo käyttöön.

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Minä olen joskus työskennellyt yksityissektorilla. Ne paikat missä olin, niin kovasti jouduin omaa eettistä viitekehystä venyttämään.

  Kun ei ikinä itse joutua makaamaan missään privaattipuolen paikassa tai kunhan saisi edes olla hyvin lääkittynä.

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille


  Osallistu keskusteluun

  Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu ensin.

  Vieras
  Lisää kommentti

  ×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Luo uusi...