Jump to content
 •  

  Valvira keskeytti Attendon hoivakodin toiminnan Utajärvellä

  Hoitajat.net
  Kuvituskuva: iStock

  Valvira on tehnyt keskeyttämispäätöksen Attendo Kirkkopuiston hoivakodin toiminnasta 28.2, kertoo yhtiö tiedotteessaan.

  Kaikkien 24 asukkaan arki Kirkkopuistossa jatkuu häiriöttä. Attendo vuokraa koko henkilöstön Oulunkaaren kuntayhtymän käyttöön ja jää tuottamaan ateria- ja tukipalveluja toistaiseksi. Oulunkaari vastaa toiminnan johtamisesta toistaiseksi.

  Attendo on saanut Valviran valvontapäätöksen ja tekee nyt huolellisen sisäisen selvityksen, minkä jälkeen antaa vastineen Valviralle.

  Attendo kertoo tekevänsä tiivistä yhteistyötä viranomaistahojen kanssa asioiden kuntoon saattamiseksi tavoitteenaan palauttaa toiminta Attendolle kevään kuluessa. 


  User Feedback

  Recommended Comments

  Guest Yksi hoitajista..

  Posted

  Poimin tällaisen kommentin keskustelusta IS:n sivulta. Ei tunnu hyvältä, ja täytyy sanoa, että vaihtaisin alaa, ellen olisi muutaman vuoden päästä jäämässä eläkkeelle.  Koen, että paikassa, jossa työskentelen, vanhuksia hoidetaan hyvin. Välillä tietysti on kiirettä ja haastavia tilanteita, mutta niinhän hoitotyössä aina. Kaikkea ei vaan voi ennakoida, mutta parhaamme tehdään.  Ulkopuolisten vihamielinen suhtautuminen ei kylläkään tilannetta paranna millään lailla, vaan tuo vain lisäkuormistusta. 

  "Onkos näissä myöskään hoitajat ihan täysillä matkassa? Moni ihminen ei tekisi töitään miten sattuu, oikea ihminen tekisi aina valituksen, jos jotain ihmistä millään tavalla kohdellaan huonosti, jotenkin fiilis, että nämä hoitajat ovat lähes kaikki syyllistyneet heitteellejättöön. Hoiva/hoito-ala on kokenut nyt suuren alamäen, todella suuren ja hoitajiin ja alalla mukana oleviin on mennyt luotto kokonaan, kansa jopa vihaa teitä hoitajat ja mukana olevat"!

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Päivänpaiste

  Posted

  Samaa mieltä sinun kanssa. Turhaa moskaa saamme niskaan ja suurin osa paikoista toimii hyvin. Joka alalla on niitä paikkoja, joilla on huono maine. Tämä kohu kestää aikansa ja sen jälkeen tulee joku toinen aaltokohu. Valikoiva kuulo käyttöön.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Minä olen joskus työskennellyt yksityissektorilla. Ne paikat missä olin, niin kovasti jouduin omaa eettistä viitekehystä venyttämään.

  Kun ei ikinä itse joutua makaamaan missään privaattipuolen paikassa tai kunhan saisi edes olla hyvin lääkittynä.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Rekisteröidy yhteisöömme

  Tervetuloa joukkoon!

×
×
 • Create New...