Jump to content
MAINOS
 •  

  Sairaanhoitajaliitto avasi kannustuspuhelimen sairaanhoitajille

  Hoitajat.net
  Kuva: Sairaanhoitajaliitto

  Sairaanhoitajaliitto on avannut WhatsApp-numeron, johon suomalaiset voivat lähettää ääniviestinä kannustuksiaan sairaanhoitajille. Tukiviestejä välitetään sairaanhoitajille liiton omia kanavia pitkin ja niitä julkaistaan myös radiossa. WhatsApp-numero on 044 529 0032 ja siihen lähetettävien ääniviestien enimmäispituus on 10 sekuntia.

  – On ollut ilahduttavaa nähdä, miten paljon hoitajien haastava tilanne herättää myötätuntoa ihmisissä. Siksi tahdoimme tarjota sen osoittamiseen tällaisen suoran kanavan, sanoo Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela.

  #SairaanhoitajilleKiitos-kampanjassa on mukana Radiomedia, joka tarjoaa ilmaista mainosaikaa terveisien välittämiseen. Terveisiä sairaanhoitajille voi lähettää myös Sairaanhoitajaliiton sosiaalisen median kanavissa.

  – Kannustamista tärkeämpää on toki se, että sairaanhoitajien – ja tietysti myös muun hoitohenkilöstön – turvallisuudesta huolehditaan. Tärkeää olisi myös saada alan työolot ja palkkaus kestävälle pohjalle. Sosiaalisten kontaktien välttämisen lisäksi positiivisten terveisten lähettäminen on kuitenkin asia, jonka jokainen meistä voi tehdä tässä tilanteessa, Hahtela sanoo.

  Sairaanhoitajat ja terveydenhuollon muu henkilökunta tarvitsevat nyt kaiken mahdollisen tuen. Sairaanhoitajaliiton mukaan mikään ammattiryhmä ei ratkaise yksin koronakriisiä. Yhtä lailla siivous- ja muu hoitotyötä tukevaa työtä tekevä henkilökunta, varhaiskasvatuksen työntekijät, opettajat ja monet muut ammattiryhmät pitävät huolen siitä, että Suomi palaa raiteilleen mahdollisimman pienin vahingoin, mahdollisimman nopeasti. 

  Twitter | Instagram | Facebook


  User Feedback

  Recommended Comments

  Guest Toivottavasti ex sh

  Posted

  Tsemppasin ihteni pois sh-liitosta, viimeinen pohjanoteeraus oli nämä tsemppi viestit.

   

  Aloitin jo keväällä uuden alan avoimen opiskelut ja toivonkin starttaavani syksyllä uuteen ammattiin. Palkka parempi, eettinen kuormitus vähempi ja suoraan tuskin vastaan kenenkään hengestä. Kiva oli olla alalla 1,5v.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Guest Mauri Peltokangas

  Posted

  Kiitos! Korvaamatonta työtä. Terveyttä ja iso ❤️

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Guest Katuva

  Posted

  Valoilla ja viesteilläkö meitä tsempataan...naurettavaa. Kertoo kyllä paljon alan arvostuksesta. Kadun, että olen kouluttautunut koko alalle. Ja minullekin riitti 1.5 v

   

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.