Jump to content
MAINOS
 • Lähihoitajien rekisteröintiä helpotetaan vuodenvaihteessa, myös rekisteröintimaksuja palautetaan


  Hoitajat.net
   Share

  Ammattihenkilölain voimaantulon jälkeen osa lähihoitajista on joutunut hakemaan lähihoitajan nimikesuojausta sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Suosikki) että terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Terhikki). Lähihoitajien kaksoisrekisteröinti on asettanut lähihoitajat eriarvoiseen asemaan muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden kanssa. Nyt rekisteröintiä helpotetaan.

  Vuoden 2018 alussa Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira vie kerta-ajolla lähihoitajan nimikesuojauksen Suosikkiin niille lähihoitajille, jotka ovat olleet Terhikissä 1.3.2016 tai sitä ennen. Valvira tekee merkinnän Suosikkiin maksutta ilman erillistä hakemusta. Valvira myös passivoi vireillä olevat turhat hakemukset ilman erillistä pyyntöä. 

  Valvira myös palauttaa 40 euron suuruisen rekisteröintimaksun niille kaksoisrekisteröityneille lähihoitajille, jotka on rekisteröity Terhikkiin 1.3.2016 tai sitä ennen ja jotka ehtivät jo rekisteröityä myös Suosikkiin. Muiden lähihoitajien osalta rekisteröintimaksua ei palauteta. Valvira on yhteydessä lähihoitajiin, joille rekisteröintimaksu palautetaan – yhteydenottoa Valviraan ei siis tarvita.

  Valvira

   Share

  MAINOS

  User Feedback

  Recommended Comments

  Guest Näin meitä kyykytetään

  Posted

  Paljonkohan tämäkin sotku tuli maksamaan. Henkilökuntaa uhkailtiin jopa irtisanomisella jos ei vielä uudelleen rekisteröidy. Outoa touhua tämä hoitajien kyykyttäminen.

  Link to comment
  Share on other sites

  Me vastavalmistuneetkin osa maksettu molempiin tänä vuonna, kun kukaan ei osannut neuvoa kumpaan pitäisi liittyä. Outoa touhua!!

  Link to comment
  Share on other sites

  Täällä myös lähihoitaja vuosimallia 2016, jota silloin kehotettiin rekisteröitymään molempiin. Minusta on muutenkin älytöntä maksaa niin paljon yhdestä rekisteröitymisestä.

  Link to comment
  Share on other sites  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...