Jump to content
MAINOS

Sari Riihonen on vuoden mielenterveyshoitaja


Hoitajat.net
 Jaa

Vuoden mielenterveyshoitaja Sari Riihonen. Kuva: Ulla Aurio.

Keuruulainen Sari Riihonen on valittu Vuoden Mielenterveyshoitajaksi. Valinta julkistettiin torstaina 31.3. Tampereella, Suomen Mielenterveyshoitoalan Liiton (SMTHL) järjestämillä psykiatrisen hoitotyön opintopäivillä.

Kaikkiaan yli 35 vuotta psykiatrisessa hoitotyössä toiminut Sari tuli Keuruulle vuonna 1990 suunnittelemaan ja käynnistämään paikallisen mielenterveystoimiston alaisuuteen perustettavaa psykiatrian päiväkeskusta. Tässä samaisessa toimipisteessä Sari Riihonen työskentelee edelleen.

Riihosen Sari on omien sanojensa mukaan innostunut opiskelija, mutta silti hyvin kriittinen kouluttautuja. – Opetuksessa pitää olla sisältöä.

Potilailleen ja asiakkailleen nyt valitulla Vuoden Mielenterveyshoitajalla on annettavanaan perusammattilaisuutensa lisäksi muun muassa psykodynaamisen taideterapian taidot. Hän tuntee ja taitaa myös ryhmämuotoisen hoidon ja on käynyt läpi kuntoutusohjelman koulutuksen.

Saria Vuoden Mielenterveyshoitajaksi ehdottaneet työtoverit toteavat, että Sari on upea, työstään innostunut ammattilainen, joka tartuttaa innostuneisuutensa myös muihin. - Hänen asiakaslähtöinen työotteensa on ihailtavaa ja merkityksellistä, se herättää kunnioitusta, todetaan perusteluissa.

 Jaa

MAINOS

Keskustelu

Recommended Comments



Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään

×
×
  • Luo uusi...