Jump to content
MAINOS

Sairaanhoitopiiri hyvään tulokseen, työntekijöille tuntuva bonus


Hoitajat.net
 Jaa

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin taloudellinen tulos viime vuodelta on noin 3,5 miljoonaa euroa ylijäämäinen. Sairaanhoitopiirin hallitus päätti palkita henkilöstöä viime vuoden toiminnallisten ja taloudellisen tuloksen perusteella. Sairaanhoitopiirin työntekijät saavat huhtikuussa 200 euron kertapalkkion.

Päätös ei koske Kuvantamis- ja apteekkiliikelaitosta eikä tytäryhtiöitä, joilla on erillinen palkitsemiskäytäntö. Myös Tays Hatanpään henkilöstön palkitsemisesta on erillinen ratkaisu, joka perustuu sopimukseen sairaalan siirtymisestä Tampereen kaupungilta Pirkanmaan sairaanhoitopiirille.

Myös alkuvuoden 2018 tulos on ollut hyvä. Kahden ensimmäisen kuukauden tiedot osoittavat, että ennuste tästä vuodesta olisi selvästi ylijäämäinen. Kulut eivät ole kuitenkaan kasvaneet samassa suhteessa kuin tuloja muodostuu. THL:n tuottavuusvertailun perusteella Tampereen yliopistollinen sairaala onkin edelleen Suomen tuottavin yliopistosairaala. 

Maksetaanko teillä bonuksia? Jätä kommentti.

 Jaa

MAINOS

Keskustelu

Recommended Comments

Juu mainitsematta sh-piiriä, tulospalkkaukseen/ bonukseen tarvittavat tulokset saavutettiin, mutta kaikkien työntekijöiden hermoja kiristävä remonttirumba on vienyt kuulemma rahat, joten venymisestä saadaan kuulemma palkkioksi kehut ja ehkä jopa kakkuviipale 🍰😂👍🏻

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Ei oo näkyny bonuksia 30 vuoteen ja aina on menny loistavasti ja joinakin vuosina todella loistavasti ....pieni yksityinen työnantaja .... nimimerkillä :liian kiltti ja tunnollinen

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille



Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään

×
×
  • Luo uusi...