Jump to content
 • Ajankohtaista

  HUS vei psykoterapeutit pilveen


  Hoitajat.net


  HUS psykiatria on ottanut käyttöön ensimmäisenä julkisena erikoissairaanhoitona ostopalveluterapioiden osalta pilvipalvelun, jossa on Husin hyväksymät ostopalveluterapeutit ja Husin henkilökunta voi yhdessä potilaan kanssa valita sopivaa terapiaa antavan terapeutin sopivilla hakuehdoilla, sopivasta paikasta suoraan pilvipalvelusta ja hoitaa ajanvarauksen samasta paikasta.

  Tämä parantaa hoidon aloittamisen nopeutta, sopivan terapeutin löytämistä ja hoitojen onnistumista, ja on sillä tavalla oikeasti merkittävä edistysaskel potilaiden hoidossa.

  Psykoterapiaan pääsyajoissa odotetaan järjestelmän avulla viikkojen ja jopa kuukausien nopeutumista. Lisäksi Hus on aloittanut omalla alueellaan systemaattisen potilaille ostettujen psykoterapioiden laadunseurannan ja rakentaa yhdessä muiden yliopistosairaanhoitopiirien kanssa kansallista psykoterapiahoitojen laaturekisteriä (eli potilasryhmä- ja tautikohtaisen hoidon seurannan ja laadunvarmistuksen järjestelmä), jonka käyttö on tarkoitus aloittaa vuoden 2017 loppupuolella. Tämä on kansainvälisestikin iso asia, sillä kyse on tiettävästi ensimmäisestä systemaattisesta ostettujen hoitojen laadun seurannasta psykoterapioiden osalta. Somaattisessa lääketieteessä tätä on tehty jo aiemmin.


  OSALLISTU KESKUSTELUUN

  Keskustelu

  Recommended Comments

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut.  Vieras
  Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
  Lisää kommentti

  ×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

    Only 75 emoticons maximum are allowed.

  ×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Ajankohtaista


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.