• Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

    Rekisterinpitäjä:
    Skhole Oy
    Neljäs linja 14 B
    00530 Helsinki

    Rekisterin nimi:
    Hoitajat.net -yhteisön käyttäjärekisteri 

    Rekisterin pitämisen peruste:
    Henkilö on rekisteröitynyt käyttäjäksi yhteisöön. Rekisteriä ylläpidetään yhteisöön kirjautumiseen, salasanan lähettämiseen, muuhun yhteydenpitoon, sekä häiriökäytösten estämiseen. 

    Rekisterin käyttötarkoitus:
    Rekisterin käyttötarkoitus on palvelun rekisteröityneiden käyttäjien tunnistaminen. Tietoja voidaan käyttää häiriökäytösten selvittämiseksi. Rekisteröinnin yhteydessä käyttäjä on hyväksynyt noudattamaan yhteisön sääntöjä. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. 

    Rekisterin sisältämät tiedot:
    Rekisteri sisältää seuraavat tiedot pakollisena:

    - Käyttäjätunnus
    - Sähköpostiosoite
    - Salasana
    - IP osoite

    Jäsenien profiilissa on mahdollista antaa myös muita tietoja, kuten kotisivu, messenger -tunnus tms, mutta näiden tietojen luovutus on vapaaehtoista. 

    Tietojen luovutus:
    Rekisterin tietoja ei luovuteta eteenpäin. Rekisterinpitäjä voi luovuttaa henkilötietoja viranomaisille, joilla on virkatehtävässään lakiin perustuva oikeus tietojen saamiseen. Rekisteröityneen tiedot hävitetään rekisteröityneen pyynnöstä. Rekisteritietoja pääsee käsittelemään rekisteröity itse, ylläpitäjä sekä yhteisön moderaattorit. 

    Rekisterin suojaus:
    Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee ulkopuolisen palveluntarjoajan salasanasuojatulla palvelimella. 

    Tarkastusoikeus:
    Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja käyttäjärekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: 

    Skhole Oy
    Neljäs linja 14 B
    00530 Helsinki

    Muuta:
    Rekisterinpitäjä ei vastaa käyttäjien antamien tietojen oikeellisuudesta.