Jump to content

Suosituimmat


Suosituin sisältö

Showing content with the highest reputation since 20.10.2018 koko sivusto

 1. 4 points
  OldOne

  Terveydenhuoltohenkilökunnan rokotuspakko tulossa

  Oot oikeasti erikoissairaanhoitaja?
 2. 3 points
  jupet

  Lääkevirheen tekeminen

  Kaikkein vaarallisimpia ovat nämä omille virheilleen sokeat "minä en koskaan tee virheitä" -ihmiset
 3. 2 points
 4. 2 points
  Janne

  Terveydenhuoltohenkilökunnan rokotuspakko tulossa

  Erikoinen ainakin, kun ei rokotuksiin usko.
 5. 1 point
  Janne

  Toimen saamisen perusteet?

  Kenelle? Voihan tuossa tilanteessa itkeä vaikka joen, mutta jos kyseessä ei ole virka, niin ta ottaa pätevistä hakijoista kenet vain haluaa.
 6. 1 point
  kahvikuppi_

  Toimen saamisen perusteet?

  Meillä ainakin toimiin valittiin joku aika sitten ne ketkä oli ominaisuuksiltaan työyhteisöön sopivimmat. Rannalle jäi ruikuttamaan semmoisia henkilöitä joilla oli useamman vuoden työkokemus samalta alata mutta melko ylimieliset asenteet mm. muita hakijoita kohtaan.
 7. 1 point
  jupet

  Toimen saamisen perusteet?

  Voidaan valita ihan ketä haluavat valita kunhan jotenkin täyttää minimivaatimukset. Toki joku perustelu täytyy työhön ottajalla olla mutta aina voi vedota henkilökohtaisiin ominaisuuksiin.
 8. 1 point
  Kuka sen nostimen käytön edes voisi kieltää?
 9. 1 point
  Julma

  Työ vuodeosastolla ja jaksaminen

  Olen yhden kesän ollut enkä mee enää koskaan, ellei nyt sitten kortisto uhkaa. Vaippakierto, lääkekierto, aamupalakierto, lääkärinkierto, lounaskierto, lääkekierto, päiväkahvikierto, vaippakierto, päivälliskierto, lääkekierto, iltapalakierto, vaippakierto ja mitä näitä nyt sitten on. Siinä nakutat kellon mukaan menemään päivästä toiseen samaa kunnes eläke koittaa. Aina kun on joku pieni hetki välissä niin omaiset valittaa tai potilaat rimputtaa kelloja. Toki tuo jatkuva kiertäminen on varmaan ihan looginen ja tehokas tapa tehdä asioita tuossa miljöössä, mutta mua jotenkin ärsyttää se, että tiedän jo töihin lähtiessä mitä teen esim. klo 14. Vähemmästäkin palaa loppuun. Ehkä sulle sopisi joku sellainen homma missä on vain yksi potilas kerrallaan ja olisi sallittua käyttää enemmän aikaa sen eteen, että pystyy tekemään työn laadukkaasti. Esim. leikkuri tai joku vastaanottotyö?
 10. 1 point
  Se tautiko erottaa, kenessä se jyllää, kehen tarttuu jne.? Kun täällä ei kukaan asu ja elä kuplassa niin ammatin ja terveyden edistämisen vastuu on hiukan vaikea määritelmä tässä kohtaa. Olen omat todistukseni työpaikalle kantanut, tulen ottamaan rokotuksen mutten usko pätkääkään siihen, että sen jälkeen voimme olla autuaita ja hyviä sekä ammatillisia hoitajia. Huoh.
 11. 1 point
  kahvikuppi_

  Keikkalaisen työstä

  Tähän on ihan järki syyt. Esimiehelle kuuluu työnjohdollinen vastuu ja jos siellä on alkaa olla sakkia töissä joka tekee 38h työtä omalle työnantjalle viikossa ja siihen päälle vielä 20h muualle niin kyllähän siinä jossain välissä alkaa jaksaminen olla käsillä.
 12. 1 point
  gettiz

  Lääkevirheen tekeminen

  Minulle on joskus eräs viisaampi seniori ohjeistanut, että se, joka ei tee virheitä, ei tavallisesti tee mitään muutakaan. Eli toisin sanottuna tekevälle sattuu. Jos joku väittää, ettei koskaan tee ainuttakaan virhettä, sanoisin että joko puhuu paskaa tai sitten ei vain tiedosta tehneensä virheitä.
 13. 1 point
  Mar-Jaana

  Kun terveydenhoitajan/hoitoalan työ ei enää nappaa

  Minulla on vuosia takana töitä niin koulu/opiskelu terveydenhoitajana kuin työterveyshoitajanakin, vähän on aikoinaan heitetty myös pätkää sairaanhoidollisissa tehtävissä. Nyt on todella alkanut tuntumaan että takki on tyhjä ja vitsit vähissä. Resurssipula ja säästöt syövät asiakkaiden eteenpäin ohjaamista. Asiakasmateriaali käy vuosi vuodelta moniongelmaisemmaksi ja kun ei ole minne ohjata eteenpäin tai jonot eivät vedä, on kädetön. Johtoporras kehittelee innovatiivisia uudistuksia jotka tuovat lisätaakkaa työn tekoon ja työaikaan. Ei ne asiakkaiden asiat sillä parane eikä työtehokkuus lisäänny että terveydenhoitaja istuu iltaan saakka pöytänsä ääressä. Työajan käytön tehokkuutta seurataan, puhelimeen vastaamista myös. Kyllä on tehokkuutta tullutkin, teen mielessäni töitä nukkuessani, yöllä valvoskellen ja viikonloppuisin miettien. Välillä täytellään työhyvinvointi kaavakkeita, työnantajan tai työterveyshuollon. Pitäisi olla innostunut kehittämään työtään, lisäkouluttautumaan, olla innostunut työstään, elää työlleen mutta muistaa voimaantua vapaalla että jaksaa töissä innokkaammin, tehokkaammin, nopeammin. Olen todella miettinyt siirtymistä muunlaiseen, vähemmän stressaavaan työhön, mitä se sitten voisi olla, en osaa ajatella. Onko täällä muita samoin miettiviä tai jopa sellaisia jotka olisivat vaihtaneet työtä? Mihinköhän tällä koulutuksella voisi itseään tyrkyttää vai kokeilisiko jotain ihan muuta mihin ei tarvita koulutusta välttämättä laisinkaan, silloin vastuukaan ei voisi olla kauhean kova.
This leaderboard is set to Helsinki/GMT+02:00
×