Jump to content
Ajankohtaista

Lähihoitajien rekisteröintiä helpotetaan vuodenvaihteessa, myös rekisteröintimaksuja palautetaan


Hoitajat.net


Ammattihenkilölain voimaantulon jälkeen osa lähihoitajista on joutunut hakemaan lähihoitajan nimikesuojausta sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Suosikki) että terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Terhikki). Lähihoitajien kaksoisrekisteröinti on asettanut lähihoitajat eriarvoiseen asemaan muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden kanssa. Nyt rekisteröintiä helpotetaan.

Vuoden 2018 alussa Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira vie kerta-ajolla lähihoitajan nimikesuojauksen Suosikkiin niille lähihoitajille, jotka ovat olleet Terhikissä 1.3.2016 tai sitä ennen. Valvira tekee merkinnän Suosikkiin maksutta ilman erillistä hakemusta. Valvira myös passivoi vireillä olevat turhat hakemukset ilman erillistä pyyntöä. 

Valvira myös palauttaa 40 euron suuruisen rekisteröintimaksun niille kaksoisrekisteröityneille lähihoitajille, jotka on rekisteröity Terhikkiin 1.3.2016 tai sitä ennen ja jotka ehtivät jo rekisteröityä myös Suosikkiin. Muiden lähihoitajien osalta rekisteröintimaksua ei palauteta. Valvira on yhteydessä lähihoitajiin, joille rekisteröintimaksu palautetaan – yhteydenottoa Valviraan ei siis tarvita.

Valvira

  • Tykkää 1

OSALLISTU KESKUSTELUUN

Keskustelu

Recommended Comments

Vieras: Näin meitä kyykytetään

Lähetetty

Paljonkohan tämäkin sotku tuli maksamaan. Henkilökuntaa uhkailtiin jopa irtisanomisella jos ei vielä uudelleen rekisteröidy. Outoa touhua tämä hoitajien kyykyttäminen.

Jaa tämä kommentti


Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Me vastavalmistuneetkin osa maksettu molempiin tänä vuonna, kun kukaan ei osannut neuvoa kumpaan pitäisi liittyä. Outoa touhua!!

Jaa tämä kommentti


Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille
Vieras: kohtalon hoitaja

Lähetetty

Täällä myös lähihoitaja vuosimallia 2016, jota silloin kehotettiin rekisteröitymään molempiin. Minusta on muutenkin älytöntä maksaa niin paljon yhdestä rekisteröitymisestä.

Jaa tämä kommentti


Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille


Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Lisää kommentti

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ajankohtaista

Blogi


×