Jump to content
Ajankohtaista

Jouluiloa Puotilan palvelutalossa


Hoitajat.net


Kuva Annita Neophytou

Gaius-Säätiön Puotilan palvelutalossa pidettiin jouluinen ponitapahtuma talon asukkaille. Talon pihalla vieraili kaksi ponia, Kamu ja Pikkusisko ilahduttamassa asukkaita, henkilökuntaa ja päiväkodin lapsia.

Tarjolla oli jouluista purtavaa: pipareita, joulutorttuja, makeisia ja kaiken tämän sai huuhdottua alas lämpimällä glögillä ja mehulla.

Kaikelta kiireiltä vierailemassa kävi myös joulupukki, joka sai melkein yhtä paljon huomiota kuin Kamu ja Pikkusisko.

Asukkaat, omaiset, henkilökunta ja lapset nauttivat tapahtumasta. Kasvot olivat täynnä hymyä ja moni herkistyi ponien herättäessä vanhoja muistoja.


OSALLISTU KESKUSTELUUN

Keskustelu

Recommended Comments

Onko tästä tullut uusi mainoskikka vanhusten palvelukoteihin. Näitä mainostetaan todella paljon ja nyt lähes päivittäin.

Ei, mene enää jakeluun  nämä tapahtumat. Niitä on joka puolella ja lisäksi facefook:ssa mainostetaan. Kyllästyttää, jatkuvasti vanhusten asiat. Nyt kehutaan ja ensiviikolla haukuttaan....mitään parannusta ei oikeasti tehdä. Suun soittoa, kaikki tyyni.

Kuinka moni ikä-ihminen pahoittaa mielensä näistä, sillä näitä ei ole  edes kaikille tarkoitettu. Valikoidaan eräät ikä-ihmiset kuviin ja tapahtumiin. Kuka uskaltaa sanoa; EI, kiinnosta yhtään.

Itsellä todella huonot kokemukset koko kyseisestä firmasta ja tarvitaan paljon  hoitajien asennemuutoksia.  Enemmän kiinnosti The Independent lista; Merkkejä siitä, että aikuinen elää kuin teini << teini ikä on 15v.

Pitää paikansa, kun ajattelee asiaa ja näkyy monessa vanhusten hoitopaikassa ja myös todella täällä on paljon aikuisia jotka elävät kuin teinit....suosittelen lukemaan ja ajatuksella.

Saavatko eräät hoitajat bonusta tästä. Johtajien mielitietyt eritoteen...Ei, saisi  olla edes lehdissä ilmaista mainosta....kuka maksaa.....

Hyvät hoitopaikat eivät mainosta vaan se on jokapäiväistä työtä siellä ja mihin todella KAIKKI TYÖNTEKIJÄT OSALLISTUVAT, ilman eri käskyä. Kuuluu olennaisesti työkuvaan, niille ketkä ovat silloin työvuorossa.

tai onko valittu ketkä ovat silloin työssä ja ollaan  sitten mielin kielin. Ollaan niin hyviä hoitajia ja arkena taas......--

 

 

Jaa tämä kommentti


Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Tiedottajat tiedottaa ja toimittajat ja toimittavat ottavat kiireessään mielihyvin vastaan valmiiksi kirjoitetun kivan jutun.

Jaa tämä kommentti


Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille


Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Lisää kommentti

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ajankohtaista

Blogi


×