Jump to content
MAINOS

Tupakointi työaikana


lähis

Recommended Posts

Mitä sanotte päiväkodin henkilökunnan tupakoinnista?  Saako työaikana käydä tupakalla...tietenkään päiväkodin alueella ei saa polttaa, mutta voiko mennä alueen ulkopuolella tupakalle työaikana?.. Minkälaiset seuraukset tulee jos työnantaja saa tietää?

Onko kenelläkään tietoa asiasta?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Riippuu varmasti työnantajasta. Uskoisin kyllä nykyään päiväkotien olevan enimmäkseen savuttomia, mikä on ehdottoman hyvä asia.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Kuntatyönantajan päiväkodissa jossa olin työharjoittelussa ainut joka poltti oli paikan esimies. Itekkin kävin parina päivänä ruokatunnilla "kaupungilla" eli vähän matkan päässä savuilla. Siellä tupakointi oli kielletty.

Jos tupakanpoltto on kielletty ja käyt siitä huolimatta niin eikö aika yleinen käytäntö ole että kolme kirjallista varoitusta/huomautusta ja kilometritehtaalle.

Mikäli tuntuu vaikealta olla koko päivä polttamatta niin kysy esimieheltäsi jos voit pitää ruokatunnin palkattomana ja käyt sitten silloin savuilla. Se ei ole työnantajan aikaa niin silloin se ei voi sua estää polttamasta.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Helsingin kaupunki työnantajana taitaa olla ns.savuton?

http://www.hel.fi/wps/wcm/connect/85dcc0004e0035319247deaf4115d49c/Savuton_Helsinki_2007-2015.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=85dcc0004e0035319247deaf4115d49c

Mikä ei estä esim. meidän sairaalassa röökillä käymistä eri ovien edessä ja talon sivuissa. Niistä tulee nipotuksia epäsäännöllisen säännöllisesti mutta röökillä käyvät.

ps. ei ole siis minulta pois

carpe diem

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...