Jump to content
MAINOS

Tehy: Työnjakoa uudistettava vanhusten hoidossa


Reportteri

Recommended Posts

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehyn mielestä hyvän vanhusten hoidon päätöksenteossa ei huomioida tasapuolisesti kaikkia sosiaali- ja terveysalalla työskenteleviä ammattiryhmiä eikä koulutuksellista osaamista hyödynnetä riittävästi. Yhtenä merkittävänä esteenä tälle on nykyinen kankea hallintorakenne.

Tehyn julkaisussa ”Vanhustyön vastuunkantajat” ehdotetaan tilanteen korjaamiseksi lisää moniammatillista yhteistyötä. Tämän lisäksi julkaisussa esitellään mallinnukset, joiden mukaan sairaanhoitaja toimisi pitkäaikaisen hoidon asiantuntijana ja lähihoitaja puolestaan toimisi vanhusten hoidon erityisosaajana.

http://www.tehy.fi/?x1536574=17614776

Vanhustyön vastuunkantajat

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

"sairaanhoitaja toimisi pitkäaikaisen hoidon asiantuntijana ja lähihoitaja puolestaan toimisi vanhusten hoidon erityisosaajana. "

Yöllä asiantuntija ja erityisosaaja kääntää ja kuivittaa.

Zen ja moottoripyörän kunnossapito: tutkimusmatka arvojen maailmaan. (valitettavasti Zen ei ymmärrä mitään moottorikelkkojen sielunelämästä)

Link to comment
Share on other sites

Meillä ei sairaanhoitajat yökötä vanhainkodissa, lh+oa yössä. Paljon kouluttamatonta työvoimaa, joilla ei lupaa antaa edes pilleriä suuhun. Kuormittaa muita. Onneksi tilanne muuttumaan päin

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...