Jump to content
MAINOS

Mikko Weckström pyrkii HYKS:in työsuojeluvaltuutetuksi


Reportteri

Recommended Posts

Foorumin pitkän linjan valvoja VF, a.k.a Mikko Weckström, pyrkii HYKSin työsuojeluvaltuutetuksi, vaalialueelta 1*. Mikko on 31-vuotias sairaanhoitaja Meilahden päivystys- ja valvontaosastolta. Weckströmin ansiot hoitajien etujen ajajana ovat foorumilaisille tuttuja. Hän oli kymmeniä tuhansia nimiä keränneen adressin alullepanija, jolla yritettiin herättää päättäjien huomio hoitajien työoloihin ja palkkaukseen. Adressi luovutettiin Sairaanhoitajaliiton järjestämässä mielenosoituksessa 5.10.07 kansanedustaja Ben Zyskowiczille joka lupasi toimittaa sen valtionvarainministeri Jyrki Kataiselle. Mikko oli myös näkyvä hahmo monissa muissa syksyn 2007 työtaistelun aikaisissa tapahtumissa. Tällä hetkellä Mikko on Tehyn liittokokousedustaja ja Helsingin terveyslautakunnan varajäsen.

weckstrom_mikko.jpg

Äänestysaika on 22.10-4.11.2009, äänestys tapahtuu postitse. Äänioikeutetuille on postitettu äänestysohjeet kotiin. Vaalien tulos julkistetaan 9.11.2009.

*HYKS sha (ilman liikelaitoksia), HUS-apteekki, Konsernihallinto, HUS Tilakeskus

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Mikko politisoi työsuojelun?  ::)

Varmaan avaat tuota vähän enemmän?

Tarkoittaneekohan terveyslautakunnan varajäsenyyttäni? Jos sillä on jolle kulle merkitystä, niin SDP:n jäsenkirja löytyy ja kunnallisvaaleissa olin Helsingin kunnallisvaaleissa ehdolla. Sitä kautta tuo varajäsenyyskin minulle tuli. SDP taikka Tehy ei kuitenkaan ole näissä vaaleissa mitenkään osallisena.

Failure is always an option

Link to comment
Share on other sites

Mikko politisoi työsuojelun?  ::)

Varmaan avaat tuota vähän enemmän?

Reportteri on käyttänyt näkyvästi Mikon poliittisia ansioita kampanjoidessaan hänen puolestaan. Mikolle itselleen heittoni aukesi hyvin ja on hienoa, että hän tarkensi, ettei ole nyt menossa tekemään politiikkaa, vaan hoitamaan hommaa niin kuin se kuuluu.

Uskoisin häneltä homman hoituvan.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...