Jump to content
MAINOS

Ylen toimittaja Kirsi Virtasen kommenteista 16.9.09 radiossa


K1967P

Recommended Posts

Nyt sitten yleisradiossakin on alettu mollaamaan hoitajia huonosta hoidosta. Kirsi Virtanen haukkui kaikki hoitajat ohjelmassaan, pitäisikö alkaa boikotoimaan ylen radio ohjelmia.Joku raja se on toimittajienkin kommenteilla.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

http://blogit.yleradio1.yle.fi/kirsivirtanen/kuinka_paljon_maksaa_inhimmillisyys

Kieltämättä aika provosoiva tyyli kirjoittaa. Taitaa olla Kirsillä äiti  vanhainkodissa tms.

No jos on, niin edes äidille ei ole ollut ilmaista Kirsin lähimmäisenrakkaus.  :D

Inhimillisyys ja lähimmäisenrakkaus ovat myytävissä, nyt ei tarvitse tehdä muuta kuin sopia hinnasta

Anna muutokselle aikaa. Eihän mikään voi kasvaa pellossa, jota jatkuvasti kynnetään.

Link to comment
Share on other sites

On provosoiva kirjoitus. Ja epäasiallinen (=kaikkien hoitajien leimaaminen). Väittäisin kuitenkin, että asiat voisivat olla paremminkin. Olen minä vuosien mittaan kollegoissa tavannut henkilöitä, jotka ovat jo niin leipääntyneitä työhönsä, että asiallinen kommunikointi vanhusten kanssa ei enää suju. Vaikka kuinka on asiat pielessä (resurssien vähyys, liian pieni palkka, väsymys), sitä ei potilaille pidä kostaa.

Link to comment
Share on other sites

On hoitajien joukossa varmaan sellaisiakin, jotka tosiaan ovat työhönsä leipääntyneitä. Mutta heitä löytyy muistakin ammtaeista. Montako kertaa olette törmänneet esim. kaupan kassaan, joka näyttää elämäänsä kyllästyneeltä ja ei tietoakaan asiakaspalveluhenkisyydestä? Ei yksittäistapausten perusteella voi eikä saa tuomita koko ammattikuntaa! Minusta tuntuu, että tällaisten juttujen kirjoittajilla ei itsellä ole minkäänlaista hajua hoitolaitosten arjesta. Allekirjoitan nyt viimeaikoina uutisoiduista asioista sen, että virkistystoiminalle ei hoitotyön ohessa jää aikaa. Mutta kyllä ihmisen perustarpeista pidetään huolta. Nyt kun ihmisiä suuresti huolettaa vanhusten kohtelu laitoksissa, niin tervetuloa vaan vapaehtoiset ulkoiluttajat ym. Eipähän ole vielä sellaisia tähän päivään mennessä meillä näkynyt! Mutta lehtien palstoilla kyllä arvostellaan ja mollataan kaikki! Nekin, jotka tekevät työnsä niin hyvin kuin suinkin pystyy. Ja sen voin sanoa, ettei tälläiset kirjoittelut houkuttele nuoria hakeutumaan vanhusten hoitoon töihin...

Link to comment
Share on other sites

Taas tässä näkee tämän "arvostuksen" ja sen,ettei ko. työstä tiedetä mitään. Ja taas senkun vahvistuu myös se, että vaihdan alaa. Luojalle kiitos.

"Lyönyt päänsä ja ottanut siihen 18 kpl 800 mg tabletteja ja viinaa. Alcometer 2.8 promillea. Päätä särkee yhä. "

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...