Jump to content
MAINOS

Paljon palkkaa olisi kohtuullista maksaa tällaisesta työstä?


Korilla

Recommended Posts

Ainoa sairaanhoitaja yksityisessä vanhustenhoitoyksikössä. Vastuulla on kaikki lääkkeisiin liittyvä kuten lääkkeenjakamiset joka toinen viikko 16 asukkaalle (32 dosettia), lääketilaukset, lääkelistojen pitäminen ajan tasalla ym. Yhteistyö lääkärin kanssa. Haavahoitojen "määrääminen" ja haavojen parantumisen arviointi ja seuranta. Labrakokeista huolehtiminen (myös, että vuosilabrat, verenpaineet ym. tulee mitattua). Potilastietojärjestelmästä (että kirjataan oikein ja oikeisiin paikkoihin) ja hoitosuunnitelmista huolehtiminen. Konsultoitavana oleminen. Tähän päälle vielä hoitotyöt. Kokemusta on n. 7 vuotta alalta.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Eikös liittoloilla ole palkkataulukot myös yksityiselle sektorille? Toi kuvaus kuulostaa aivan tavalliselta sairaanhoitajan työmaalta ja luulisi palkkauksen osuvan aika helposti kohdalleen. Olisi pitänyt ruveta vaikka insinööriksi, jotta saisi palkkaakin..

"Hurmuri on aina imagonsa vanki, ei en oo, vaikka väitetäänkin en ole pelkkä kanki.." (Herra Ylppö&Ihmiset "Sata vuotta").

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Kuulostaa tavalliselta sairaanhoitajan työltä vanhusten kodissa. Tosin aika useinhan toimitaan omahoitaja periaatteella jolloin myös lähihoitaja/ perushoitaja tekee osan noista töistä omille asukkailleen. Mm. pitää yhteyttä lääkäriin. Toki monesti ensin "konsultoidaan" sairaanhoitajaa....

= sh:n peruspaikka lisättynä henkilökohtaisella lisällä "vastuusta"= "vastaava" nimikkeestä. Toisaalta sairaanhoitajahan palkkahan on jo valmiiksi enempi kuin lähihoitajalla varmaan osaksi em. syistä ;D

3 lapsen äiti

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...