Jump to content

Paikkakunta vaihtuu, ikälisät?


Tiputii

Recommended Posts

Työnantajan vaihtuessa ikälisiin oikeuttavan työajan joutuu todistamaan aina uudelleen ja uudelleen. Siis jos siirtyy esim Huussilta yksityiselle ja sieltä kuntapuolelle. Kun kaikki mahdolliset lisät on jo plakkarissa, on työtodistusta ja määräyskirjaa kunnioitettava pino, silti jokainen työnantaja laskee ne päivällen taas uudestaan. Mutta siis itse ikälisät ei häviä mihinkään työpaikan vaihdon myötä, on vaan itse huolehdittava että saa sen mitä kuuluukin saada.

Link to post
Share on other sites

Mulla kävi niin taannoin, että meidän ylihoitaja ei hyväksynyt yhtä työtodistusta, kun siinä oli väärä nimike työlle (koulunkäyntiavustaja). Löysin kuitenkin onneksi myös toisen työtodistuksen samaisesta paikasta toisella nimikkeellä (henkilökohtainen avustaja, joka vastasi oikeaa työtäni, koska työhön kuului myös hoidollisia juttuja..) ja sain mulle kuuluvan ikälisän. ;D

Mut siis kannattaa olla tarkkana myös noiden ammattinimikkeiden kohdalla et mitä siellä lukee, sillä niitäkin katsellaan usein sillä silmällä et onko se "oikeasti" hoitotyötä.

Link to post
Share on other sites

ihan kun oisin kuullut huhuu et meidän paikallinen saikku ei hyväksy ikälisiksi sairaanhoitajien ikälisiä mitkä on tehty sairaankuljettaja tittelillä lanssissa?!

Link to post
Share on other sites
Maailman vahvin tyttö

Eikös sakun ja kunnallisen puolen ikälisät muutenkin poikkea toisistaan? Eli kannattaa tarkistaa miten ne määräytyy, toisessa paikkaa saattaa olla oikeutettu useampiin ikälisiin kuin toisessa.

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...