Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

trini_ty

Hiljainen raportointi leikkausosastolla

Recommended Posts

trini_ty

Olen tekemässä opinnäytetyötä hiljaisesta raportoinnista leikkausosastolla. Osaisiko kukaan täällä antaa vinkkiä, onko hiljainen raportointi yleensäkään käytössä missään puolella Suomea nimenomaan leikkausosastolla? Vuodeosastoja tiedän useitakin. Tällä hetkellä hiljaisen raportoinnin määritelmä kulkee siinä, että suullinen raportointi jätetään ulkopuolelle, mutta mahdollisesti joudun määritelmässä joustamaan, jos aihetta ei muuten saada kasaan.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Lääkärihoitaja

Omien kokemusten kautta tämä asia ei minulle kyllä aukea... Koen ettei olisi edes kovin järkevää. Tai sitten en vaan ymmärrä miten homma toimii. Siis kun hoitaja tuo potilaan leikkausosastolle? (aika hiljaista siellä onkin, ane-kaavaketta vaan lueskellaan) vai kun vuoro vaihtuu ja leikkaus on kesken?

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
onja

Voisiko kyseessä olla esim kotoa leikkaukseen tulevat, jotka leikkurin hoitaja hakee l-osastolle toisesta yksiköstä? Siinähän ei yleensä mitään isompaa raporttia pidetä, vaan hiljaisesti kerrotaan leikkaushoitajalle jos on jotain erityista kerrottavaa.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×