Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ullator

oppisopimusopiskelijan palkka????

Recommended Posts

ullator

Hei,

onko täällä ketään joka opiskelee oppisopimuksella lähihoitajaksi? Millaista palkkaa teille maksetaan? Onko noussut opintojen edetessä? Miten muuten, onko teidät laskettu työntekijä vahvuuteen mukaan vai oletteko harjoittelijoita/opiskelijoita eli ns. "ylimääräisiä"?

Kiitti jos joku jaksaa vastata!

Share this post


Link to post
Share on other sites
päivitys

Itse en ole, mutta tiedän  muutaman esimerikin asiasta. Palkka on 1560euroa/kk. Lasketaan vahvuuteen, mutta ei saa olla yksin vuorossa. Keikkaa, valmiin hoitajan sijaisena,  saa tehdä muihin paikkoihin, kuten muutkin alan opiskelijat ja näin saada lisäpalkaa. Lääkkeiden antoluvat ja muut tulevat opintojen edetessä ja ovat eri työpaikoissa erilaisia.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SofieM

Olen ollut tammikuusta lähtien oppisopimuksella lähihoitajaksi ja palkka on 1751 e. Palkka ollut kokoajan sama, mutta olen viimeistä vuotta opiskelemassa. Juuri kävin keskustelun Oh:n kanssa lasketaanko minut työvoimaksi vai ei. Oh:n mielestä ei lasketa, mutta toisinhan tuo on. Täyttä työvoimaa olen ollut melkein kokoajan. Nyt odotankin tämän uuden oh:n myötä muutosta asiaan loppuajaksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
furesis_amp

Itse opiskelin oppisopimuksella lähihoitajaksi, ja valmistuin vuonna 2007. Palkka oli koko opiskeluiden ajan perus lh:n palkasta muistaakseni -10%. Olin opiskelija, mutta silti täyttä työvoimaa  ;) Yövuoroja en saanut tehdä. Palkan päälle sain norm. lisät, mitä kuuluukin saada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...