Jump to content
MAINOS

Toimitko tiiminvetäjänä?


Guest tyttöpää

Recommended Posts

Guest tyttöpää

Heippatirallaa kollegat!

Auttakaa melko tuoretta sairaanhoitajaa, joka toimii myös tiiminsä vetäjänä. Työyksikössäni toimii omahoitajuus (on myös korvaavat hoitajat) ja nyt eräs lähihoitaja ilmoitti, että hän haluaisi luopua erään vanhuksen omahoitajuudesta. Syynä on ns. hankalat omaiset. Yritin rohkaista häntä jatkamaan ja kerroin myös tiimin antamasta tuesta. Ja nyt on vähän pallo hukassa, mitä tehdä? Kutsuin koolle tiimipalaverin ensi viikolle ja käymme tietysti muiden asioiden lisäksi läpi tätä esille tullutta asiaa.

Kyselenkö vapaaehtoisia, jotka haluaisivat "vaihtaa" omahoitajuutta, määräänkö omahoitajuuden jollekulle toiselle...

Terveisin tyttöpää

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Toimin aikoinani tiiminvetajana,mutta lopetin homman juuri tallaisten ongelmien takia.Vaikka siita maksettiin 1000 NOK/kk ekstraa.Kaikkia kun on vaikea miellyttaa.Armeijan hommissa tallaisia ei tosin tarvinnut miettia...onneksi.

Neuvoisin sinua,niin kuin olet tehnytkin,ottamaan porukan koolle ja keskustelemaan asiasta.Yleensa tiimista löytyy kylla(ainakin pitaisi),joka kylla ottaa vastuun potilaasta tarvittaessa.Silla samanlainen tilanne voi kohdata kenet tahansa.

Kaskyttaminen hoitoalalla toimii niin huonosti vaikka toisinaan todella kaipaan sita(olin kaskyttaja,heh),silla silloin hommat ainakin toimii.

Jos tiimistasi löytyy yhtaan solidaarisuutta kolleegaa kohtaan niin ongelmaa ei enaa ole.Tsemppia.Nayta kuitenkin,etta se olet SINA joka paatat asiasta!!

No comments

Link to comment
Share on other sites

joskus aikoinaan kun olin osastohommissa osastolle tuli potilaaksi juoppo manipuloija repuusi taiteilija,jolle piti saada omahoitaja.kukaan työkavereista ei halunnut ottaa tätä koska taputteli perseelle ja puhui härskejä ja "taiteilija"kavereita lappas sisään pulloineen.kerran iltavuorossa takavarikoin äijän pullot.lähdettyäni äijä soitatti yöylihoitajan ja päivystävän lääkärin ja puhui pullot takaisin.eikä penniäkään maksettu lisiä.

"to ride,shoot straight and speak the truth"

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...