Jump to content
MAINOS

Mikä on "sarvikuono" ?


Guest HannaKaija

Recommended Posts

Guest HannaKaija

Kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää... ;D

Tätini kärsi nenän tukkoisuudesta ja liiallisesta liman irtoamisesta....Nenä-, korva-  ja kurkkulääkäri ihan erikois sellainen määräsi hoidoksi " sarvikuonon".... ;)

Kuinka moni tietää mikä se on? Minä en meinaan ollu koskaan kuullutkaan moisesta jutusta... huh.gif

Link to comment
Share on other sites

MAINOS
Guest 301302

On ihan pakko jakaa tässä kokemuksia tuosta sarvikuonosta... Anoppi suositteli sitä oman nenäni tukkoisuuteen, testasin, ja tuloksena tosi puhtaat ja raikkaat "röörit" ;D Kunhan oppii käytön tämä lievästi sanottuna epäilyttävä vekotin toimii! ;)

Link to comment
Share on other sites

Ehkä mielummin kärsin kuitenkin nenän tukkoisuudesta tai käytän jotain apteekista saatavaa suihketta ko.vaivaan kuin pistän vettä oikein kannu kaupalla nenääni  ;D. Mutta kaikki luomujuttuja rakastavat varmaan ovat innoissaan, ja sehän ei ole minulta pois...

Aina kun minun pitää valita kahdesta pahasta, kokeilen sitä pahaa, johon en ole vielä tutustunut.

                                  - Mae West -

Link to comment
Share on other sites

Itselläni on joka vuotisena vitsauksena siitepölyallergia, jonka seurauksena nenu aina keväisin enemmän kuin tukossa  :- Aina vaan sai dumpata kaikenmaailman tököttejä nenään, eikä niistä ollut kuin hetkellinen apu... Tänä vuonna sitten keksin ensimmäisen kerran tuota "sarvikuonoa" kokeilla ja se todella auttoi  :) Itselleni riitti että kerran päivässä käytti Livostin -merkkistä tököttiä ja sitten kerran päivässä "sarvikuonoa". Oikein hyvä yhdistelmä, jota aion käyttää jatkossakin!

- Sinähän olet väsynyt, kun on oikein pussitkin silmien alla!

- Ei ne oo pussit, ne on tissit!

Link to comment
Share on other sites

Sarvikuonoa en ole kokeillut, mutta apteekkari suositteli merivesisuihketta ja hyvin avautui silläkin röörit. Poden myös keväisin siitepölyallergiaa ja limakalvot tahtovat kuivua käppyräksi, siihen merivesisuihke auttaa myös oivasti! Suosittelen.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...