Jump to content
MAINOS

Sairaanhoitajana kuntoutussairaalassa


Xanor

Recommended Posts

Millainen on sh:n työnkuva kuntoutussairaalassa? Mietin tässä, hakeako paikkaa vai ei. Aiempaa kokemusta kyseisestä paikasta mulla ei ole lainkaan, eikä siis kuntoutuspuolelta muutenkaan. Potilaina tuolla on muistihäiriöisiä, neurologisia ja tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsiviä.

Miten raskasta työ on fyysisesti? Mahtaako kuntoutussairaalassa olla ihan vuodepotilaita vai onko edellytyksenä aina jonkinasteinen omatoimisuus? Sairaalassa on sekä kuntoutus- että hoivaosastoja.

Kaikki tieto on tervetullutta!  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
MAINOS

Hei!

Mitähän kuntoutussairaalaa mahdat tarkoittaa ? Itse olen työskennellyt Oulunkylän kuntoutussairaalaassa (sotaveteraanien sairaala) lh:na ja siellä sh:t osallistuu perushoitoon ja sit on tietenkin lääkkeen jakoa ja lääkäriasioita. Osastoja on muistaakseni 7 kun on alakerrassa päivä- ja fysioterapiaosasto ja kakksessa kaksi kuntoutusosastoa. Toinen on dementoituneille kuntoutujille. Kolmannessa kerroksessa on kolme osastoa perushoivaa ja suljettu dementiaosasto. On käveleviä, pyörätuolilla liikkuvia ja ihan täysin autettaviakin..

tuossa jotain tietoa mikäli oli kyse samasta sairaalasta..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei haitko, menitkö sinne kuntoutussairaalaan töihin ? Jos, niin millaista työ on ollut ? Olisin nyt kokemuksistasi kiinnostunut.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...