Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Xanor

Sairaanhoitajana kuntoutussairaalassa

Recommended Posts

Xanor

Millainen on sh:n työnkuva kuntoutussairaalassa? Mietin tässä, hakeako paikkaa vai ei. Aiempaa kokemusta kyseisestä paikasta mulla ei ole lainkaan, eikä siis kuntoutuspuolelta muutenkaan. Potilaina tuolla on muistihäiriöisiä, neurologisia ja tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsiviä.

Miten raskasta työ on fyysisesti? Mahtaako kuntoutussairaalassa olla ihan vuodepotilaita vai onko edellytyksenä aina jonkinasteinen omatoimisuus? Sairaalassa on sekä kuntoutus- että hoivaosastoja.

Kaikki tieto on tervetullutta!  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenkku87

Hei!

Mitähän kuntoutussairaalaa mahdat tarkoittaa ? Itse olen työskennellyt Oulunkylän kuntoutussairaalaassa (sotaveteraanien sairaala) lh:na ja siellä sh:t osallistuu perushoitoon ja sit on tietenkin lääkkeen jakoa ja lääkäriasioita. Osastoja on muistaakseni 7 kun on alakerrassa päivä- ja fysioterapiaosasto ja kakksessa kaksi kuntoutusosastoa. Toinen on dementoituneille kuntoutujille. Kolmannessa kerroksessa on kolme osastoa perushoivaa ja suljettu dementiaosasto. On käveleviä, pyörätuolilla liikkuvia ja ihan täysin autettaviakin..

tuossa jotain tietoa mikäli oli kyse samasta sairaalasta..

Share this post


Link to post
Share on other sites
päivitys

Hei haitko, menitkö sinne kuntoutussairaalaan töihin ? Jos, niin millaista työ on ollut ? Olisin nyt kokemuksistasi kiinnostunut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...