Jump to content
MAINOS

Iäkkäiden asumispalveluissa työskentelevä lähihoitaja


Tarja Hirvonen

Recommended Posts

Tarvitsisin vielä haastateltavia pro gradu -tutkimukseeni, joten nostan tämän tänne hoitotyöstä yleisesti -keskusteluun myös :).

Etsin lähihoitajia haastateltavaksi tutkimukseen, jonka aiheena on ikääntyneiden muistisairaiden itsemääräämisoikeuden toteutuminen ja itsemääräämisoikeuden toteutumisen tukeminen yhteisöllistä asumista ja/tai ympärivuorokautista palveluasumista tarjoavissa asumispalveluyksiköissä.  Voit osallistua haastatteluun, jos työskentelet lähihoitajana edellä kuvatunlaisessa yksikössä, ja olet joko vakituisessa tai vähintään kolmen kuukauden määräaikaisessa työsuhteessa.

Haastattelun teemat liittyvät ikääntyneiden muistisairaiden asukkaiden itsemääräämisoikeuden toteutumiseen ja itsemääräämisoikeuden tukemisen keinoihin sekä henkilöstön tuen tarpeisiin itsemääräämisoikeuden toteutumisen tukemisessa.

Haastattelut toteutetaan yksilöhaastatteluina, ne toteutetaan luottamuksellisesti, ja tutkittavien yksityisyyden suoja varmistetaan tutkimuksen jokaisessa vaiheessa.  Haastattelut toteutetaan (huhti-)kesäkuussa 2024 Teams-yhteydellä. Haastattelun kesto on noin 60 minuuttia, ja haastattelukielenä toimii suomi. 

Osallistumalla tutkimukseen voit olla mukana lisäämässä tietoa lähihoitajien kokemuksista iäkkäiden muistisairaiden itsemääräämisoikeuden toteutumisesta ja itsemääräämisoikeuden toteutumisen keinoista ja autat minua etenemään opinnoissani. Mikäli olet halukas osallistumaan haastatteluun, olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse (tarjahir@student.uef.fi), jotta voimme sopia haastatteluajankohdasta.

Haastattelut liittyvät Itä-Suomen yliopiston Terveystieteiden maisteriopintojeni pro gradu -tutkielmaan. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...