Jump to content
MAINOS

Haastattelukutsu pro gradu -tutkimukseen: Oppimisen vaikeuksia kokeneiden kokemuksia opiskelusta terveysalalla ammattikorkeakoulussa


Minna M

Recommended Posts

Posted (edited)

Etsin pro gradu –tutkimukseeni haastateltavaksi oppimisen vaikeuksia kokeneita terveysalan ammattikorkeakouluopiskelijoita tai hiljattain valmistuneita ammattilaisia (valmistumisesta mielellään alle 3 vuotta). 

Todettu oppimisvaikeus ei ole välttämätön tutkimukseen osallistumiseksi, vaan oma kokemus oppimiseen liittyvistä vaikeuksista riittää. Vaikeudet voivat liittyä esimerkiksi: lukemiseen, kirjoittamiseen, puhuttuun kieleen, matematiikkaan, tarkkaavuuteen, muistiin tai hahmottamiseen 

Tutkimus käsittelee oppimisen vaikeuksia kokeneiden kokemuksia opiskelusta terveysalalla ammattikorkeakoulussa. 

Yksilöhaastattelut toteutetaan etäyhteydellä (Teams), mutta tarvittaessa voidaan sopia muusta järjestelystä. Haastatteluun on hyvä varata aikaa n. 1-1,5 tuntia.

Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista. Sinusta kerättyä tietoa käsitellään luottamuksellisesti lain ja asetusten edellyttämällä tavalla ja yksityisyyttäsi suojataan koko tutkimusprosessin ajan.  

Jos kiinnostuit, ole minuun yhteydessä sähköpostitse (minna.makitarkka@tuni.fi) Haastattelut pyritään toteuttamaan huhti-elokuun 2024 aikana, joten olethan minuun yhteydessä elokuuhun 2024 mennessä. Lisätietoja saat minulta ja kerron mielelläni lisää tutkimuksesta. 

Ystävällisin terveisin 

Minna Mäkitarkka, terveystieteiden maisteriopiskelija 

Tampereen yliopisto, Yhteiskuntatieteiden tiedekunta (SOC)

minna.makitarkka@tuni.fi

Tutkimustiedote

Edited by Minna M
Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...