Jump to content
MAINOS

Millaisia kokemuksia sinulla on luottamuksesta työyhteisössäsi? - Kutsu haastattelututkimukseen


Venla_Karikumpu

Recommended Posts

Tervetuloa haastattelututkimukseen keskustelemaan kokemuksista organisaatioon, johtajaan ja työkavereihin kohdistuvasta luottamuksesta. Luottamus on kaiken yhteistyön ydin, jonka vaalimisen aika myös terveydenhuollossa on erittäin ajankohtainen. Terveydenhuollossa johtajan ja henkilöstön välisellä luottamuksella on laaja-alaisia vaikutuksia esimerkiksi kohentuneesta työhyvinvoinnista lisääntyneeseen potilashoidon laatuun. Se toimii organisaation resurssina, joka mahdollistaa johtajuushaasteisiin, kuten tulokselliseen henkilöstöjohtamiseen vastaamisen. Luottamus on olennainen, jopa huomaamaton osa johtajuutta ja organisaation toimintaa, joka usein tunnistetaan vasta sen puuttuessa.

Tämän tutkimuksen tarkoituksena on syventää tietoa organisaatioon, johtajaan ja vertaisiin kohdistuvasta luottamuksesta. Tutkimus on osa väitöskirjatutkimusta, jossa luottamuksesta on jo muodostettu käsiteanalyysi ja haastattelujen jälkeen laaditaan mittari sen mittaamiseksi. Tuloksia voidaan hyödyntää tuettaessa luottamuksen syntymistä ja ylläpitämistä alati muuttuvissa terveydenhuollon organisaatioissa.

Työskenteletkö terveydenhuollossa hoitotyössä tai lähiesihenkilönä? Työelämässä olemme kaikki saaneet väistämättä kokemuksia luottamuksesta johtajaan, organisaatioon ja työkavereihin. Haluaisitko jakaa kokemuksiasi näistä luottamuksen osa-alueista? Osallistua voit lähettämällä sähköpostia väitöskirjatutkijalle (venlaka@uef.fi) viimeistään 24.4.2024. Lisätietoja liitteenä olevassa tutkimustiedotteessa.

Kiitos etukäteen arvokkaasta avusta tutkimukselle!

 

Yhteistyöterveisin,

Venla Karikumpu, väitöskirjatutkija, TtM, sh

Hoitotieteen laitos, Terveystieteiden tiedekunta

Itä-Suomen yliopisto, Kuopio

venlaka@uef.fi

Dia1.thumb.JPG.bb3520781267b8dff31c8821b5c61591.JPGDia2.thumb.JPG.e77e1047ae82939d090660dbfb3f0944.JPG

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
MAINOS

Kiitos kaikille jo haastatteluun osallistuneille tai ajan varanneille! Vielä mahtuu mukaan, ilmoittautumisaikaa on huomiseen asti, tervetuloa!

Link to comment
Share on other sites

Hei kaikille! Tutkimukseen ilmoittautumisaikaa on jatkettu 16.5.2024 asti!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...