Jump to content
MAINOS

Yksityinen koho


Tikki

Recommended Posts

Onko ihan yleinen käytäntö että yksityisen kohossa asiakkaita kuskataan omalla autolla? Tämmönen asia tuli esiin että jos asiakas pitää viedä lääkäriin eikä suostu taksiin niin pitäisi viedä omalla autolla. Samaten jos asiakkaalla ei ole kotona käteistä/ei lähellä asuvia omaisia/ei maksusitoumusta niin pitäisi omalla rahalla hoitajan käydä ostamassa lääkkeitä/ruokaa. Näihin on firmassa olemassa lomakkeet että miten haetaan korvaukset jälkikäteen. 

Pikkusen nyt vierastan ajatusta kuskata asiakkaita omalla autolla ja vinguttaa omalla visalla heille ruokaa/lääkkeitä 🤔 En ole ennen ollut yksityisessä kohossa töissä.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Yksikään laki ei velvoita toimimaan kyseisen käytännön mukaisesti eikä työnantajasi ei voi vaatia kyseisiä asioita.  Asiakas järjestää itselle tarvitsemansa asiat ja varattomat saavat kelasta tarvittavat luvat ja lappuset.

Link to comment
Share on other sites

Varmasti olen nyt se vastarannan kiiski työpaikalla kun ei ole aikomusta tuollaisiin suostua. Työsopparissa toki lukee että "muut työnantajan määräämät tehtävät". Mutta tosiaan on vähän erikoista että pitäisi omaan autoon ottaa asiakkaita ja omaa rahaa käyttää heidän ostoksiin 🤷🏼‍♀️ 

Jään odottelemaan jos muilta löytyisi kokemuksia 👏🏻

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...