Jump to content
MAINOS

Haipro kilpailu...


Haukionkala

Recommended Posts

Perjantai 13. Toivottavasti vaan ei satu mitään. Seuraava viesti työnantajalta @ hieman sai miehtteliääksi: Haipro- ilmoituksista tulossa kampanja jossa työyhteisöjä kannustetaan ilmoitusten tekemiseen. Eniten ilmoitusaktivisuuttaaan nostava yksikkö/palvelualue palkitaan.

Omakohtaisesti en näe mitään aihetta palkita tässä asiassa. Virheen tekeminen tai kollegan virhe voi pahimmassa tapauksessa viedä jonkun hengen ja aiheuttaa työkyvyttömyyden. Myönteisenä estää vahinko vastaisuudessa.

Absurdia, että eniten ilmoituksia tehneet palkitaan. Tosin voihan tässä olla koira haudattuna, että eniten ilmoitksia tehnyt/tehneet yksilöt lakkautetaan.....

  • Hämmentynyt 2
Link to comment
Share on other sites

Virheitä tapahtuu. Isoja ja pieniä. Ainut tapa taistella niitä vastaan on tehdä ne näkyviksi ja etsiä prosesseissa olevat ongelmat. Joskus syy voi olla se, ettei henkilökuntaa ole riittävästi hoidettaviin nähden tai henkilökunnalla ei riittävästi kokemusta tai koulutusta tilanteiden hoitamiseen. Tai että sairaalassa ei ole riittävästi vuodepaikkoja jne...  Asioiden "maton alle lakaisulla" ei voiteta mitään.

  • Tykkää 2
Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...