Jump to content
MAINOS

Pro gradua varten haastateltaviksi etsitään sairaanhoitajia tai terveydenhoitajia, jotka ovat vaihtaneet alaa tai ovat tällä hetkellä opiskelemassa uutta alaa.


sussuw_

Recommended Posts

Hei

Haluaisitko osallistua haastatteluun ja jakaa omia kokemuksiasi sairaanhoitajana tai terveydenhoitajana, joka on tehnyt alalla vaihdon tai on parhaillaan opiskelemassa uutta alaa?

Opiskelen Åbo Akademissa terveystieteiden maisteriohjelmassa ja suoritan pro gradu -tutkielmaani aiheesta, joka käsittelee terveyden- ja sairaanhoitajien kokemuksia alanvaihdosta.

Syksyllä 2023 kerään aineistoa gradututkielmaani varten käyttäen narratiivista haastattelumenetelmää, jossa haastateltavat voivat vapaasti kertoa omista kokemuksistaan. Arvioitu haastattelujen kesto on 30–45 minuuttia, ja ne tallennetaan myöhempää analyysiä varten. Haastattelut suoritetaan pääasiassa etäyhteyksin, joko puhelimitse tai Zoomin/Teamsin avulla.

Vastaaminen on täysin vapaaehtoista eikä edellytä henkilötietojen antamista. Osallistujien henkilöllisyys pysyy ainoastaan haastattelijan tiedossa, eikä yksittäisen vastaajan tunnistaminen ole mahdollista tutkimusraportin perusteella.

Jos sinulla herää kysymyksiä liittyen tutkimukseen, voit olla minuun yhteydessä sähköpostiini susanna.pekkarinen@abo.fi. Kiitos jo etukäteen osallistumisestasi tutkimukseen.

 

Ystävällisin terveisin,

Susanna Pekkarinen, Terveystieteiden maisteriopiskelija

Åbo akademi

Susanna.pekkarinen@abo.fi

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...