Jump to content
MAINOS

Haastattelupyyntö: Tutkimus seksuaalisesta häirinnästä hoitoalan työpaikoilla


Susannaho

Recommended Posts

Oletko kokenut seksuaalista häirintää hoitoalalla työskennellessäsi?

 

Olen aikuiskasvatustieteen opiskelija Itä-Suomen yliopistosta ja teen pro gradu -tutkielmaa seksuaalisen häirinnän vaikutuksista työhön. Etsin tutkielmaani haastateltavaksi hoitoalalla työskenteleviä tai alalla olleita henkilöitä, jotka ovat kokeneet seksuaalista häirintää työpaikallaan. Seksuaaliseksi häirinnäksi lasketaan kaikki teot asiattomista kommenteista, eleistä ja kosketteluista seksuaaliväkivallan tekoihin saakka.  

 

Tutkin sitä, millaisia kokemuksia työntekijöillä on seksuaalisesta häirinnästä, millaisia seurauksia sillä on ollut ja miten häirintätilanteita on työpaikallasi ratkottu. Haastattelun sijasta kokemuksista on mahdollista kertoa myös kirjoitelman muodossa. Osallistujien henkilöllisyydet tai työpaikat eivät paljastu missään tutkimuksen teon vaiheessa ja haastattelut on mahdollista hoitaa kokonaan ilman kasvojen näyttämistä.

 

Mikäli olet kiinnostunut jakamaan kokemuksesi tai haluat lisätietoja tutkimuksestani, otathan yhteyttä susanna.hollander@uef.fi. Vastaan mielelläni kaikkiin tutkielmaani liittyviin kysymyksiin. Toivon yhteydenottoja mahdollisimman pian, mutta viimeistään syyskuun loppuun mennessä.

 

Lämmin kiitos jo etukäteen osallistumisestasi!

 

Ystävällisin terveisin,

Susanna Holländer

Kasvatustieteen maisteriopiskelija

Itä-Suomen yliopisto

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...