Jump to content
MAINOS

Palkan ilmoittaminen


kukkis.

Recommended Posts

Miks se on työnantajalle niin vaikeaa ilmoittaa mikä se palkka on? Sote sopimuksen mukainen😡 ei kyllä kerro muusta kuin että ihan helvetin huono palkka eikä kyllä innosta hakemaan töihin. Jos palkka on hyvä tai edes kohtuullinen vaatimuksiin verrattuna sen ilmoittamista ei tarvitse työnantajan hävetä vaan voi olla avoin. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS
6.8.2023 klo 00.01, kukkis. kirjoitti:

Miks se on työnantajalle niin vaikeaa ilmoittaa mikä se palkka on?

Niinpä tai ilmoituksessa valehdellaan, "kattava työterveys" joka on todellisuudessa pienin mikä saa olla joka ei kata mitään muuta kuin 3v tarkastukset, "henkilökohtaisen palkan osan 45% asti", osastolla työskentelevistä hoitajista ei kukaan ole saavuttanut tuota, edes puolta. 

Niin koreasti ilmoituksessa luvataan, unohtuu lupaukset heti, kuulostaa liitolta ja eduskunnalta...

 

Link to comment
Share on other sites

Koko meidän alalla vallitsee sellainen tyhmä mentaliteetti, että mikäli saat joko oikein huonoa tai kohtalaisen hyvää palkkaa, ei siitä ole sopivaa sanoa mitään. Vitut: minulla on peruspalkka lisineen tällä hetkellä 2939 e(kk ja saan lisäksi kaikki  lisät normaalisti. Joten miksi haluaisin lisää vastuuta esimerkiksi jatkamalla keskenjäänet shd-opinnot loppuun ja hankkimalla vatsahaavan lisääntyneestä vastuusta ja kasvaneesta työkuormasta?  Saan siis tuon 2300+ jotain euroja peruspalkaa, siihen kokemuslisä 307 e ja sitten sisäisen sijaisen 300 e /kk. Kuka käskee tyytymään johonkin g20 palkkaryhmään, koska työ jota tehdään eri työnantajien palveluksessa on yhtä vaativaa ja arvokasta? 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...