Jump to content
MAINOS

Yksityinen sairaankuljetus / siirrot


Lilja23

Recommended Posts

Miten on mahdollista, että vielä nykyään työntekijöitä saa kohdella mielivaltaisesti ainakin Oulun korkeudella? Työvuorot aktiivi jopa 32h. Samoilla silmillä käydään Norjan reissu ym. Autot ikivanhoja rikkinäisiä rouskuja. Työntekijöiden kohtelu niin ala-arvoista kuin olla voi. Hygieniasta ei tietoakaan. Vihreät liinat varastetaan sairaalalta ja muitakin hoitotarvikkeita. 4 miljoonan soppari ei näitä edellytä. Avia ei kiinnosta, jos nimettömänä soitat. Täydennyskoulutuksia ei ole. Harjoituksista puhumattakaan. Työ opettaa. Omaiseni kuskaan mieluummin itse OYS:sta jatkohoitopaikkaan vaikka Ransetilla. Työsuojelua tai ensihoitopäällikköä ei myöskään kiinnosta sen vertaa, että puhelimeen vastaisi. Kolarit on painettu villaisella ja hys hys vaan. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

No huh huh, en sitten enää yhtään ihmettele miten kovaa kuormaa kannatte jo ennen potilaan luokse saapumista: arvostus puuttuu ja henkilökuntaa ja kalustoa on selvästi liian vähän. 

Link to comment
Share on other sites

On 7/8/2023 at 3:47 PM, Lilja23 said:

Työvuorot aktiivi jopa 32h. Samoilla silmillä käydään Norjan reissu ym. Autot ikivanhoja rikkinäisiä rouskuja. Työntekijöiden kohtelu niin ala-arvoista kuin olla voi. Hygieniasta ei tietoakaan. Vihreät liinat varastetaan sairaalalta ja muitakin hoitotarvikkeita.

Muuten nyt en ota kantaa, mutta noin yleensä keikka ajetaan yhdellä miehistöllä loppuun, aseptiikka käsitteenä on varmaan kentällä erilainen kuin jossain leikkurissa ja vihreät liinat otetaan kai ihan joka paikassa sairaalalta. 

AVI on varmaan kyllä kirjannut sun ilmoituksen, mutta yhden ilmoituksen perusteella varmaan harvemmin lähdetään mitään ratsiaa tekemään sen kummemmin. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ensihoito on vähän sellainen villi länsi, on niin erityistä hommaa, että hommatkin voi tehdä vähän sinne päin. Ensihoitajat itse ylpeilevät nettipalstoilla miten on krapulassa tai kännissä tultu töihin ja kuinka kaverit suojelevat. Meilläkin vähintään 3 tuomittua rattijuoppoa 100 työntekijää kohden + kaikki muu alkoholismioireilu töissä, mutta sairaalan päihdeohjelmasta ei puhjta, sitä ei noudateta ja työntekijät nauraa alkoholistille. Kohta varmaan nauretaan kehitysvammaisille ja epileptikoille.

Homma pohjautuu pelastuslaitoksen ja yksityisen iänaikaisiin äijäkäytäntöihin (alkoholismi ja sovinismi) joista ei olla päästy eteenpäin. 

Tuota aseptiikasta joustoa en ymmärrä.  Akuutti keikka on ok ja ei ole niin justiinsa, mutta kun 80% ajasta ei ole niin kiire.

En tiedä onko nämä vain Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin juttuja vai onko Etelässä eri meiniki?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...