Jump to content
MAINOS

Kuka on törmännyt


Luokiteltu

Recommended Posts

Aivan uteliaisuudesta kyselen oletteko törmänneet yksityiselämässänne ilmiöön, että  käydessänne tapaamasta ystävävanhusta, olette havainneet jotain hoitoyksikölle epämieluista ja tästä huomauttaneet? Lopputulemana porttikielto k.o hoitoyksikköön. Tapaukset ovat yksityisten sosiaalialan yksikköjä. Pohdin miten voidaan vanhukselta kieltää ystävien yhteydenotot? Ei olla riehuttu, huudettu tai muutenkaan häiriköity. Ainoastaan kerrottu epäluottamus hygienian tasoon, kadonneeseen omaisuuteen sekä ravitsemuksen turvaamisen puutteeseen. Huolta herättää, miten yleistä tämänkaltainen on. Onko vanhuksilla mitään turvaa? Hoitokodeissa eletään kuin pellossa. Paperilla hyvältä näyttävää mutta ei käytännössä. Kertokaa kokemuksianne, olenko ränkkä vai oikealla asialla.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Tähän on tultu. Tiedä sitten johtuuko siitä, että kuka tahansa voi olla tai opiskella hoitajaksi. Kukaan ei välitä, ei jaksa eikä myöskään halua. Nyky yhteiskunta on semmonen herkkähipiäisten valtakunta, että mitään ei voi sanoa tai olet ns epätoivottu.

Link to comment
Share on other sites

Aina puhutaan etiikasta, kun oikeasti pitäisi puhua MORAALISTA: haluaisitko itse tulla hoidetuksi "hällä väliä tyyliin", vai niin kuin se pitää oikeasti tehdä? Ei ole loppujen lopuksi vaikeaa hoitaa ihmisiä inhimillisellä tavalla, mutta on paljon vaikeampaa"kirjailla hoitaneensa" jotain ihmistä kyseisellä tavalla.

Link to comment
Share on other sites

Porttikielto? Asiallisesta keskustelusta? ..... Onkohan tässä nyt jätetty jotain kertomatta🤔

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
3.6.2023 klo 21.39, Sari-Helena kirjoitti:

Porttikielto? Asiallisesta keskustelusta? ..... Onkohan tässä nyt jätetty jotain kertomatta🤔

Ei kait nyt sentään porttikieltoa pysty antamaan asiallisesta käytöksestä ja keskustelusta. Ja eiköhän asiattomaankin käytökseen pitäisi puuttua ensin keskustelulla eikä käyntien kieltämisellä. Mutta jos porttikielto annettu perusteettomaasti, silloin on hoitoyksikössä jotakin todella pahasti vialla. Tekisin ilmoituksen AVI:lle, ois varmaan työyksikön tarkastuksen paikka.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...